Kardeş ülkelerin çocukları Kumbağ’da ağırlanıyor Kardeş ülkelerin çocukları Kumbağ’da ağırlanıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı, 2019 yılında Belediye Başkan yardımcılığı görevine geldiği ilk günden itibaren herkesin gönlünde taht kuran, tüm Süleymanpaşalıların yardımına koşan, yardımsever, kimsenin telefonlarını cevapsız bırakmayan bir siyasetçi olarak tanınıp biliniyor.
Gökhan Saygı, yapmış olduğu seçim çalışmaları ziyaretleri kapsamında Süleymanpaşa merkeze bağlı tüm mahalle ve merkezlerde hemşerileri ile bir araya gelip Süleymanpaşa için önümüzdeki dönemde neler yapacaklarını anlatıyor.
Bugünkü çalışmalarında Kumbağ ve Çiftlikönü mahallelerini ziyaret eden Saygı, yoğun çalışma temposu içerisinde kahvehaneler, iş yerleri, iftar programları, hemşehri derneklerini ziyaret etti.
 Mütevazı kişiliği ve dinamikliği ile göz doldurmaya devam eden Gökhan Saygı, yaptığı tüm çalışmalar sonrası kendisine gelen davetleri de kırmıyor ve ev ziyaretlerinde bulunarak, çay eşliğinde önümüzdeki beş yıllık süreçte Süleymanpaşa’da kaldıkları yerden devam edecekleri projelerini açıklıyor.
Banarlı Mahallesi’nden küçük bir hayranının kendisine çağrı yapması üzerine onu kırmayarak ziyarete giden Saygı, küçük hayranına hediye ettiği arabalar ile gönlünde yer edindi.   
Küçük hayranı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel ile yaptığı videolu görüşme sonunda bir araba sözü de Cüneyt Yüksel’den aldı. 
Çiftlikönü Mahallesi’nde yapmış olduğu ev ziyaretleri kapsamında 101 yaşındaki Ayşe nineyi ziyaret eden Gökhan Saygı, Ayşe ninenin hayır duasını aldı.
Herkesin takdirini toplayan Cumhur İttifakı adayı Saygı’nın, kulislerde 31 Mart akşamı ipi göğüsleyen taraf olacağı konuşuluyor.

Kaynak: İlkay Danacılar