23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı dolayısıyla Süleymanpaşa İlkokulu öğrencilerinin, öğretmenlerin desteğiyle hazırladığı program izleyenlerden tam not aldı. Okul bahçesinde gerçekleşen programda sunumlar yapıldı, şiirler okundu, şarkılar söylendi, danslar edildi.
23 Nisan için hazırlanan özel panonun önünde toplu fotoğraf çekimi ile start alan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sonrasında tüm okulun öğrencileri hazırladıkları gösterileri sırayla sundular. Okulun en minikleri  1-A, 1-B, 1-C, 1-D ve 1-E sınıflarından öğrenciler 23 Nisan şiirleri okudu ve daha sonra da çeşitli yörelerin danslarını özel kıyafetleriyle oynadılar. 
1-C sınıfından Bilge ve Poyraz adlı  iki öğrencinin okuduğu 23 Nisan şiiri sonrasında tüm sınıfın birlikte oynadığı Kafkas yöresi dansları büyük beğeni topladı. Öncelikle Kafkas yöresi kıyafetleriyle dans alanına çıkan 1-C sınıfı kızları ellerinde deflerle muhteşem bir gösteri sergiledi. Sonrasında yine Kafkas yöresi kıyafetleriyle dans alanındaki yerini alan minik erkeklerin gerçekleştirdiği Şeşen dansı yoğun alkış aldı. 1-C sınıfı son olarak Ayna’nın Ceylan şarkısı eşliğinde Fırat öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları harika karoegrafiyi sergileyerek sahneden ayrıldılar. Miniklerin hem duygulandıran hem de hayran bırakan gösterileri izleyenlerden yoğun alkış ve övgü aldı.
Tüm Süleymanpaşa İlkokulu çocukları, kendi bayramlarını coşku içinde öğretmenleri ve aileleriyle kendi okullarında kutlamış oldular. 
Okul Müdürü Abdurrahman Metinoğlu yaptığı açıklamada; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladık. Tören programını hazırlayan, emek veren öğretmenlerimize, bu güne anlam katan çocuklarımıza ve her zaman yanımızda olan velilerimize teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Trakyagazetesi Süleymanpaşa İlkokulu’nda Muhteşem Gösteri1

Vergi ve yapılandırma taksitlerinde son tarih 31 Mayıs Vergi ve yapılandırma taksitlerinde son tarih 31 Mayıs

Whatsapp Image 2024 04 24 At 12.07.08

Kaynak: Özge Ebecek