Kakava ateşi Süleymanpaşa’da yanacak Kakava ateşi Süleymanpaşa’da yanacak

Süleymanpaşa Kaymakamı bir günlüğüne temsili olarak  Hüseyin Pehlivan İlkokul 4/A sınıfından Ata Güneş oldu.
Etkinlik çerçevesinde Hüseyin Pehlivan İlkokulu, 4/A sınıf öğrencisi Ata Güneş, Ailesi, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Şube Müdürü Ahmet Altın ve Okul Müdürü Serkan Komit, Kaymakam Mustafa Güler’ i makamında ziyaret etti.
Kaymakam Mustafa Güler tarafından karşılanan temsili Süleymanpaşa Kaymakamı  Ata Güneş’in devraldığı kaymakamlık makamı hakkında bilgi veren Kaymakam Güler, bu makamın ilçenin başı ve temsilcisi olduğunu; ayrı ayrı her bir bakanlığın ve ayrıca bütün olarak Cumhurbaşkanımızın ilçede temsilcisi olduğunu hatırlatarak, temsili Kaymakam Ata Güneş’ in şahsında, tüm dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. 
Kaymakam Mustafa Güler, devir sırasında yaptığı konuşmada “Bizlerin oturduğu makamlara, yarın sizler oturacak ve ülkemizi yöneteceksiniz. Devlet olarak, millet olarak sizlere en iyi şartları hazırlamanın gayreti içindeyiz. Sizlerin de hazırlanan imkânları en iyi şekilde değerlendirmenizi ve başarılı olmanızı istiyoruz. Bu konuda sizlere güveniyoruz.” dedi. 
Kaymakam Mustafa Güler, Öğren

Kaynak: Haber Merkezi