Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleştirilen “Halkla Buluşma Toplantısı”na, İlçe Jandarma Komutanı Alaettin Türkmen, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Topcu, İlçe Sağlık Müdürü Rahmi Meral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşcan, Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlker Demirtaş ve ilgili mahalle muhtarları katıldı.

“İnşallah borçlar yüzünden mülkümüzü satmayız” “İnşallah borçlar yüzünden mülkümüzü satmayız”

Vatandaşların taleplerini, şikâyetlerini ve dertlerini dinlemek, sorunları, ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla gerçekleşen toplantıda Generli ve Dedecik Mahallesi sakinlerinin sorunları dinlendi, talepleri alındı ve çözüm için gerekli işlemlerin yapılacağı konusunda söz verildi.
Toplantıyı değerlendiren Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler yaptığı açıklamada “Vatandaşlarımızca dile getirilen sıkıntılar ile ilgili, kurum müdürleri tarafından gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmalar en kısa sürede başlatılacaktır.” İfadelerini kullandı.
Mahalle halkı ve muhtarlargerçekleşen toplantıdan duydukları memnuniyeti ifade ederek Kaymakam Güler’e ve toplantıya eşlik eden yetkililere teşekkür ettiler.

Kaynak: Özge Ebecek