Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine gelen ya da yolu buradan geçenler 14 Şubat’ta kapılarını açan Doruk Alaçatı Restoran’da Tekirdağ köftesi, meşhur peynir helvası ve Malkara peynirini keyifle yiyebilirler.   
Müşteriler ayrıca özenle hazırlanan mevsim deniz ürünlerini de dilediklerince tüketebilirler. 

Orta yağlı parça etin çekilmesiyle elde edilen kıymadan yapılan Tekirdağ köftesinin eşsiz tadına bakmak isteyenler, Doruk Alaçatı Restoran’a ilgi gösteriyor. 
İşletmenin tuzsuz taze peynir, buğday unu, toz şeker ve yumurta sarısından elde ettiği peynir helvası da damakta benzersiz bir tat bırakıyor. 

Yoğun tadı, sert dokusu ve karakteristik aroması ile benzerlerinden ayrılan Malkara peynirini Doruk Alaçatı Restoran’da bulmak mümkün. 
İşletme, iç dekorasyon ve mimarisi ile de gelenlerin beğenisini kazanıyor. 
Alanından mezun şefleri ve servis konusunda deneyimli personeliyle hizmet veren işletme, bu alanda Tekirdağ’da önemli bir eksikliği de gideriyor. 

Hijyenik biçimde damağa ve göze hitap ederek sunum yapılan işletmenin Tekirdağ’da  gastronomi turizmine uzun süre hizmet edeceğine inanıyorum.

Tekirdağ’a gelenlerin bu bölgenin yiyecek ve içecek kültürünü tanımalarına imkan sağlayan işletme, turizm rotaları için de önemli bir alternatif oluşturuyor. 
Kurucusu Umut Göktaş olan işletmeye bizler de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Lezzet

E61Ecc0A 198F 4623 B9Cc 0A18Cd8C20F0B9E895C4 2313 46B8 8522 Adc38D65A25CA35Fc600 402D 460D 866B C065438Ded46