Yolunuz açık, kupanız bol olsun Yolunuz açık, kupanız bol olsun


Ligin favorisi Tekirdağspor sahasında Şarköyspor’u konuk edecek. Namık Kemal Stadı’nda oynanacak maç saat 14.00’de başlayacak. Tekirdağspor’un bu maçta, geçtiğimiz günlerde vefat eden Tekirdağspor’un simge isimlerinden Cenk Serim anısına seremoni düzenleyeceği açıklandı. 
Tekirdağspor ligde oynadığı 5 maç sonunda 15 puanla yoluna kayıpsız devam ederken, rakibi Şarköyspor 5 maçta topladığı 5 puanla 11. sırada yer alıyor.  
Ligin bir başka iddialı iki takımı olan 100. Yılspor ile Kızılpınarspor kozlarını 13 Kasım Sahası’nda saat 14.00’de paylaşacak. Müsabaka öncesi 100. Yılspor 5 maçta topladığı 12 puanla 4. sırada yer alırken, Kızılpınarspor aynı puanla 3. sırada bulunuyor.   
Bir başka mücadelede Çorluspor, Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda Karadeniz Gençlikspor’u konuk edecek. Mücadele saat 15.30’da oynanacak. Çorluspor ligde 5 maçta topladığı 11 puanla 5. sırada yer alırken, Karadeniz Gençlikspor topladığı 7 puanla 7. sırada yer aldı.
Hayrabolu Sahası’nda ise Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor, Çerkezköy temsilcisi Çerkezköy 1911 Doğanspor’u ağırlayacak. Müsabaka saat 15.30’da oynanacak. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 9 puanla 6. sırada yer alırken, Çerkezköy 1911 Doğanspor 7 puanla 8. sırada yer aldı.
Saha kapatma cezası bulunan Sağlamtaşspor, Muratlı Belediyespor ile Marmaraereğlisi Sahası’nda karşılaşacak. Mücadele saat 14.00’da başlayacak. Sağlamtaşspor 6 puanla 9. sırada yer alırken, Muratlı Belediyespor aynı puanla 10. sırada yer alıyor.
Ligde 12 puanla Tekirdağspor’u takibini sürdüren Kapaklı Sİtespor ise ligden çekilen Ergene Pınarspor’u hükmen mağlup edecek.
Ligden çekilen diğer takımlar olan Marmaraereğlisi Belediyespor ile Kumbağspor arasında oynanması gereken maç oynanmayacak.      
Ligdeki bütün maçlar 12 Kasım Pazar günü oynanacak.

Kaynak: İlkay Danacılar