TEKİRDAĞ GÜCÜ’NDEN TAM 19 GOL

A Grubu’nda beşinci hafta mücadelesinde 10 puanla zirvede yer alan Aslan Yıldızspor, deplasmanda 5 puanla 4. basamakta yer bulunan Kumbağspor’a konuk oldu. 13 Kasım Sahası’nda oynanan müsabakayı Aslan Yıldızspor 1-0 kazanarak 13 puana yükseldi ve averajla 2. basamakta yer aldı. Kumbağspor ise 5 puanla 5. sıraya geriledi. 

Bir diğer mücadelede ise 10 puanla 2. basamakta bulunan Tekirdağ Gücüspor, -3 puanla 8. sırada yer alan Müreftespor’u ağırladı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadelede Tekirdağ Gücüspor rakibine adeta gol oldu yağdı ve maçı 19-0 kazandı. Tekirdağ Gücüspor 13 puanla zirveye yükselirken, Müreftespor -3 puanla 8. sırada kaldı.  

Grupta 6 puanla 3. basamakta yer alan Şarköyspor ise -2 puanla 7. sırada bulunan Batı Marmaraspor konuk olacaktı. Batı Marmaraspor ligden çekildiği için müsabakayı Şarköyspor hükmen 3-0 kazandı ve 9 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

Grubun son maçında ise 5 puanla 5. sırada yer alan Akçeşmespor ile 3 puanla 6. basamakta yer alan Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Müsabakayı Akçeşmespor 4-0 kazanarak 8 puanla 4. sıraya yükseldi. Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor ise 3. puanla 6. sırada kaldı.

Tekirdağ U13 Ligi A Grubu 5. Hafta Sonuçları  

Batı Marmaraspor 0-3 Şarköyspor
Kumbağspor 0-1 Aslan Yıldızspor
Tekirdağ Gücüspor 19-0 Müreftespor
Akçeşmespor 4-0 Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor

B GRUBU’NDA SÜLEYMANPAŞA LİDER

B Grubu’nda ise 10 puanla lider olan Süleymanpaşa Namık Kemalspor beşinci hafta mücadelesinde puansız olarak 8. basamakta yer alan Çerkezmüsellim Spor Kulübü’nü ağırlayacaktı. Çerkezmüsellim Spor Kulübü maça çıkmayacağını açıklayınca Süleymanpaşa Namık Kemalspor rakibini hükmen 3-0 mağlup etti. Süleymanpaşa Namık Kemalspor 13 puanla zirvede yer alırken, Çerkezmüsellim Spor Kulübü puansız olarak 8. basamakta yer aldı.

B Grubu’nda 10 puanla 2. basamakta yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise deplasmanda 9 puanla 3. sırada bulunan Tekirdağ İdman Yurduspor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi Tekirdağ İdman Yurduspor 2-1 kazanmayı başardı. Tekirdağ İdman Yurduspor bu sonuçla 12 puanla 3. sırada yer alırken, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 10 puanda kalarak 4. sıraya geriledi. 

Bir başka Tekirdağ temsilcisi 9 puanlı 4. sıradaki 100. Yılspor ise 4 puanla 5. basamakta yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor’a konuk oldu. Marmaraereğlisi Sahası’nda oynanan müsabakayı 100. Yılspor 5-1 galip tamamlamasını bildi. 100. Yılspor 12 puanla 2. sıraya yükselirken, Marmaraereğlisi Belediyespor 4 puanla 5. sırada kaldı.

Grubun son maçında ise 1 puanla 7. sırada yer alan Atletik Yıldızspor ile 3 puanla 6. basamaktaki Büyük Çınarlıspor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Müsabakayı Atletik Yıldızspor 2-0 kazandı ve 4 puanla 6. sıraya yükseldi. Büyük Çınarlıspor ise 3 puanla 7. basamağa geriledi.

Tekirdağ U13 Ligi B Grubu 5. Hafta Sonuçları  

Süleymanpaşa Namık Kemalspor 3-0 Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Marmaraereğlisi Belediyespor 1-5 100. Yılspor
Atletik Yıldızspor 2-0 Büyük Çınarlıspor
Tekirdağ İdman Yurduspor 2-1 Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor

ÇORLU BELEDİYE YEDİ BİTİRDİ: 7-1

C Grubu’nda ise beşinci hafta maçında 9 puanla lider olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile 3 puanla 7. basamaktaki Sağlıkspor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü Sağlıkspor’u adeta yedı bitirdi ve maçı 7-1 kazanmayı başardı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü 12 puanla zirvede yer alırken, Sağlıkspor 3 puanla 9. sırada yer aldı.

Bir diğer müsabakada 7 puanla 3. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü sahasında 1 puanla 8. sırada yer alan Çorlu İdman Ocağıspor ile karşılaştı. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Çorlu İdman Ocağıspor 4-2 kazanarak sürpriz bir galibiyet aldı. Çorlu İdman Ocağıspor 4 puanla 5. sıraya yükselirken, Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 7 puanla 3. sırada yer aldı.  

Grupta 9 puanla 2. basamakta yer alan Çorlu Esentepespor ile 6 puanla 4. basamakta yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor kozlarını General Basri Saran Stadı’nda paylaştı. Müsabakayı Çorlu Esentepespor 4-0 kazandı ve 12 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 6 puanla 4. basamakta kaldı.

Grubun son maçında 3 puanla 6. sırada yer alan Muratlı Halk Eğitimispor ile puansız 9. sırada yer alan Yeşiltepespor ilk puanlarını almak için Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaştı. Müsabakayı Yeşiltepespor 4-0 kazanmayı bildi. Yeşiltepespor 3 puanla 7. sıraya yükselirken, Muratlı Halk Eğitimispor 3 puanla 8. sıraya geriledi.

Grupta 4 puanla 6. sırada yer alan Ergene Gençlikspor haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U13 Ligi C Grubu 5. Hafta Sonuçları  

Çorlu Belediye Futbol Kulübü 7-1 Sağlıkspor
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 2-4 Çorlu İdman Ocağıspor
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 0-4 Çorlu Esentepespor
Muratlı Halk Eğitimispor 0-4 Yeşiltepespor
Ergene Gençlikspor - BAY   

D GRUBU ÇERKEZGÜCÜ, GÜCÜNÜ GÖSTERDİ

D Grubu’nda ise 12 puanla lider Çerkezköy 1923 Gençlikspor haftayı BAY geçerken, şampiyonluk iddiası bulunan maç eksiği ile 6 puanla 5. sırada bulunan Fevzipaşaspor ise 9 puanla 4. sırada yer alan Ergene Velimeşespor ile kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda paylaştı. Fevzipaşaspor maçı 4-2 kazanarak 9 puana ulaştı ve 4. basamakta yer aldı. Ergene Velimeşespor ise aynı puanla 5. sıraya geriledi.

Grubun en iddialı ekiplerinden olan 9 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor ile Ulaş Sahası’nda karşılaştı. Çerkezgücüspor gücünü gösterdi ve maçı 7-1 kazandı. Çerkezgücüspor bu sonuçla 12 puanla zirveye yükselirken, Ergenegücü Ulaşspor puansız olarak 7. sırada yer aldı.

Grubun bir başka iddialı ekibi 9 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu Fenerspor, Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ile kozlarını paylaştı. Çorlu Fenerspor maçı 2-0 kazanmayı bildi ve 12 puanla 3. sırada yer aldı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ise puansız olarak 8. sırada kaldı.

Grupta puansız olarak 9. sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor ise 3 puanla 6. sırada yer alan Çataklıspor ile Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda karşılaştı. Çataklıspor mücadeleyi 1-0 kazanarak 6 puanla 6. sırada yer aldı. Çorlu Gençlerbirliğispor ise puansız olarak 9. sırada kaldı.

Tekirdağ U13 Ligi D Grubu 5. Hafta Sonuçları  

Ergenegücü Ulaşspor 1-7 Çerkezgücüspor
Fevzipaşaspor 4-2 Ergene Velimeşespor
Çorlu Gençlerbirliğispor 0-1 Çataklıspor
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor 0-2 Çorlu Fenerspor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor - BAY

E GRUBU’NDA LİDERLİK KAPAKLI SİTE’NİN

E Grubu mücadelesinde ise 10 puanlı lider Kapaklı Sitespor deplasmanda 8 puanla 3. sırada yer alan Büyük Yoncalıspor ile kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Kapaklı Sitespor maçı 3-1 kazanarak 13 puanla zirvedeki yerini korudu. Büyük Yoncalıspor ise 8 puanla 4. sıraya geriledi.

Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi

Grupta 8 puanlı ekip olan 2. sıradaki Kapaklı Kartalspor Kapaklı derbisinde, 6 puanla 4. sıradaki Kapaklıspor’u konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Kapaklı Kartalspor 3-0 alarak 11 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Kapaklıspor ise 6 puanla 6. sıraya geriledi. 

Bir diğer müsabakada 4 puanla 6. sırada yer alan Saray Belediyespor, deplasmanda 1 puanla 7. basamakta bulunan Tekirdağ Marmaraspor ile karşılaştı. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Saray Belediyespor 3-0 kazanmayı bildi. Saray Belediyespor bu sonuçla 7 puanla 5. basamağa yükselirken, Tekirdağ Marmaraspor 1 puanla 7. basamakta kaldı.

Grubun son maçında ise 5 puanla 5. basamakta bulunan Saray İstiklalspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Karaağaçspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Saray İstiklalspor maçı 4-0 galip tamamladı ve 8 puanla 3. sıraya yükseldi. Karaağaçspor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.

Tekirdağ U13 Ligi E Grubu 5. Hafta Sonuçları  

Karaağaçspor 0-4 Saray İstiklalspor
Büyük Yoncalıspor 1-3 Kapaklı Sitespor
Kapaklı Kartalspor 3-0 Kapaklıspor
Tekirdağ Marmaraspor 0-3 Saray Belediyespor

Kaynak: İlkay Danacılar