2023-2024 sezonu Tekirdağ U17 Futbol Ligi’nde Play-Off grubunda Fevzipaşaspor, Türkiye Şampiyonası’na katılmayı garantiledi.

FEVZİPAŞA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA
Grupta topladığı 19 puanla zirvede yer alan Fevzipaşaspor 8. hafta maçında topladığı 15 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile kozlarını Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda paylaştı. Fevzipaşaspor maçı 3-0 kazanarak 22 puana ulaştı ve Türkiye Şampiyonası’na katılmayı garantiledi. Çorluspor ise 15 puanda kaldı ve ilk 2 umudunu son 2 haftaya bıraktı. Fevzipaşaspor kulübünden yapılan açıklamada; ‘‘U14, U16 ve U18 takımlarımızdan sonra U17 takımımız da playoff liginin bitimine iki hafta kala Türkiye Şampiyonasına katılmayı garantiledi. Sezon boyunca asla pes etmeyen, yorgunluk bilmeden sonuna kadar mücadele eden, seyir zevki yüksek maçlar oynayan tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ederiz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı Gençler ve Ümitler Taekwondo İl Seçmeleri yapıldı

KAPAKLI SİTE İKİNCİLİĞİ KORUDU
Grupta 16 puan alarak 2. basamakta bulunan Kapaklı Sitespor ise 8. haftada, topladığı 7 puanla 4. sırada yer alan Ergene Velimeşspor ile karşılaştı. Ergene Sahası’nda oynanan müsabakayı Kapaklı Sitespor 21- kazanmayı başardı ve 19 puanla 2. bsamaktaki yer aldı. Kapaklı Sitespor bu sonuçla bitime 2 hafta kala 3. sıradaki Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile 4 puanlık farkı korudu. 

SÜLEYMANPAŞA’DAN SÜRPRİZ
Grubun son maçında iki Tekirdağ temsilcisi karşılaştı. Topladığı 4 puanla 5. sırada yer alan Tekirdağspor, -3 puanla son sırada (6) bulunan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Çekişmeli geçen müsabakayı Süleymanpaşa Namık Kemalspor 3-2 kazanarak ilk galibiyetini aldı ve -3 puandan 0 puana geçti. Tekirdağspor ise 4 puanla 5. sırada yer aldı.

Tekirdağ U17 Futbol Ligi Play- Off Grubu 8. Hafta Sonuçları 

Ergene Velimeşespor 1-2 Kapaklı Sitespor 
Fevzipaşaspor 3-0 Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 3-2 Tekirdağspor

Kaynak: İlkay Danacılar