Yüceer, Malkara’da durum tespiti yaptı Yüceer, Malkara’da durum tespiti yaptı

Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen "Dünden Bugüne Malkara" adlı kitabın tanıtım toplantısına Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Kent Konseyi Başkan Vekili Akgül Öztürk, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Öznur Akyol, Mahalle Muhtarları ve Kent Konseyi Üyeleri katıldı.
Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk; “Kent Konseyi Kadın Meclisimiz tarafından hazırlanan ve Malkara'mız tarihine katkı sunacak olan köylerimizin, mahallelerimizin tarihi ve damak lezzetlerinin yer aldığı "Dünden Bugüne Malkara" adlı kitabımızın tanıtım toplantısında bir araya geldik. Malkara'mızın zengin tarihini ve kültürünü gözler önüne sunan kitabımızın hazırlanmasında emeği geçen ve destek veren hemşehrilerime teşekkür ederim. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanımız Öznur Akyol'a ve Kadın Meclisi Üyelerimize çalışmalarında başarılar dilerim.” Dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Malkara'nın köylerinin, mahallelerinin tarihini ve damak lezzetlerini içeren kitap hakkında Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından hazırlanan bilgiler paylaşılarak katılımcılara kitabın dağıtımı yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi