Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Türk Hava Kurumu Malkara Şubesi ve Malkara Muhtarlar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı programında mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Kahvaltı programına Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Muhtarlar Derneği Başkanı Ender Çeşme ve mahalle muhtarları, Türk Hava Kurumu Malkara Şube Sekreteri Üzeyir Kocakır, Türk Hava Kurumu Malkara Şube Yönetimi katıldı.
Programda konuşan Nergiz Karaağaçlı Öztürk, şu ifadeleri kullandı:
 “Yoğun ve yorucu bir seçim dönemini geride bıraktık. Ama esas şimdi iş başlıyor. Önümüzdeki 5 yıl boyunca Allah nasip kısmet eder ise Malkara’mızda hep birlikte görev yapacağız.  Omuz omuza vererek Malkara’mızı ve 77 mahallemizi bir adım ileriye taşımak için hizmet edeceğiz. Hepimizin ortak gayesi doğduğumuz, büyüdüğümüz yere hizmet etmek. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz, Malkara Belediyemiz ve siz muhtarlarımızla el ele verip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, hepinize hayırlı olmasını diliyorum.” 

Malkara'da silahlı kavga:1 ölü Malkara'da silahlı kavga:1 ölü

Muhtarlık görevine devam eden ve göreve yeni başlayan mahalle muhtarlarına, Kaymakam Yüksel, Belediye Başkanı Öztürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Çeşme, muhtarlık rozetlerini takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi