U17 Play-Off ‘ta Fevzipaşa garantiledi U17 Play-Off ‘ta Fevzipaşa garantiledi

Edirne’de 2023-2024 Süper Amatör Küme ve 1. Amatör Küme maçları başladı. Edirne Süper Amatör Küme A Grubu’nda Osmanlıspor, Saraçhane 1 Nolu Saha’da Edirne Genç Aslanlarspor’a konuk oldu. Mücadeleyi konuk ekip Osmanlıspor 2-1 kazanarak sezona 3 puanla başladı.
Keşan İdman Yurdu ise ilk maçta Keşan Sentetik Saha’da Yıldırım Gençlerbirliği ile karşılaştı. Maçı Keşan İdman Yurdu 1-0 kazanmayı bildi.
Enez Belediyespor ise Enez İlçe Stadı’nda Karaağaç Ardaspor’u konuk etti. Maç 1-1 berabere tamamlandı.
A Grubu’nda ilk haftayı Karaağaç Karlıovaspor BAY geçti.
B Grubu’nda ise İpsalaspor ile İpsala İlçe Stadı’nda Edirne Mega Gençspor ile golsüz berabere kaldı. Bir diğer golsüz biten maçta Subaşıspor ile Keşan Anafartalarspor Subaşı Sahası’nda karşılaştı. Maç başladığı gibi 0-0 tamamlandı.
Lalapaşaspor ise Edirne Çarşıspor karşısında hükmen 3-0 galip geldi. 
B Grubu’nda Yeni İmaretspor haftayı BAY geçti.
1. AMATÖR’DE SARAÇHANE’DEN 10 GOL
Edirne 1. Amatör Küme’de ise heyecan fırtınası yaşandı.
1. Amatör A Grubu’nda Saraçhanespor, Gazimihalspor’u Saraçhane 1 No’lu Saha’da konuk etti. Maçı Saraçhanespor 10-2 kazanarak adeta rakiplerine gövde gösterisi yaptı.
Bir diğer çekişmeli maçta Süloğluspor ile Kirişhanespor kozlarını Süloğlu İlçe Sahası’nda paylaştı. Maçı ev sahibi ekip 4-3 kazanmayı başardı.
Edirne Enderspor ise Hıdırağa köyü FK’ye konuk oldu. Tüfad 50. Yıl Sahası’nda oynanan maçı konuk ekip 4-2 galibiyetle tamamladı.
Grubun tek golsüz maçında ise Tuncaspor il Kaleiçispor, Saraçhane 1 No’lu Saha’da karşılaştı. Maç başladığı gibi 0-0 tamamlandı. 
1. Amatör B Grubu’nda ise Keşan 1984 Kültürspor deplasmanda Kırcasalihspor ile karşılaştı. Kırcasalih Sahası’nda oynanan maçı Keşan 1984 Kültürspor 3-0 gibi net bir skorla kazanarak lige 3 puanla başlamayı bildi.
Aşçıoğlu Gençlikspor ise Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Sahası’nda Küplü Halk Oyunlarıspor’u konuk etti. Maçı Aşçıoğlu Gençlikspor 4-1 kazanmayı bildi.
18 Kasım Kurtuluşspor ise Havsa İlçe Stadı’nda Havsaspor’a konuk oldu. Konuk ekip 18 Kasım Kurtuluşspor maçı 2-0 almayı başardı.
Grupta Yeni Karpuzluspor haftayı BAY geçti.

Kaynak: Haber Merkezi