Çerkezköy Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Ses Ver Sus A Capella Grubu, Atatürk Kültür Merkezi’nde konser verdi.  
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında sahne alan grup, izleyicilere müzik ziyafeti çekti. 

Grup üyelerinden Aslıhan Şahin Güven, grubun 2011 yılında kurulduğunu söyledi. 
Müzik çalışmalarını Ankara’da yaptıklarını belirten Güven, şöyle konuştu:

“Anadolu’nun pek çok şehrine gidiyoruz, çok da büyük ilgi görüyoruz. Trakya’ya da ilk kez geliyoruz. A capella dünyada yeni yeni yayılan ve yeni yeni gelişen bir müzik tarzı. Türkiye’de de tabi ki bunun yansımaları var. Biz tamamen insan sesiyle oluşan batı müziği alt yapısının kullanıldığı bir tarz yapıyoruz. Dolayısıyla insanlara bunu anlatırken, zorlanacağımızı düşünürken insanların ilgisi bizleri son derece mutlu etti. Çerkezköy’de de böyle güzel bir topluluk önünde sahne almak, şarkılarımızı söylemek son derece keyifli ve güzeldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” 

Konserin sonunda İzmir Marşı’nı büyük bir coşku ile söyleyen Ses Ver Sus A Capella Grubu’na salondaki tüm izleyiciler ayakta eşlik etti. 

Bayramda yaşlılar ve hastane personeli de unutulmadı Bayramda yaşlılar ve hastane personeli de unutulmadı

Belediye Başkan Vekili Cengiz Memiş, Çerkezköy Belediyesinin son 10 yılda yaptığı yatırımlar ile kültür ve sanatı desteklediğini ifade ederek, “Önümüzdeki 5 yılda da kurduğumuz bu altyapı ile inşallah Çerkezköy’e bir kültür ve sanat kimliği kazandıracağız. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bu muhteşem konser için Ses Ver Sus A Capella Grubu’na teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Özge Ebecek