Çerkezköy’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve öğrenciler tarafından çelenk sunulması ile başladı. 
Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Şanlı bayrağın göndere çekilmesinin ardından TBMM’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 29 Ekim Spor Kompleksi’nde bulunan Kapalı Spor Salonu’nda devam etti.
Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki kutlamalar saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanı Vahap Akay, spor salonunda bulunan öğrencilerin ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yapmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Erkan Bulut ve Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verildi.

Ekmek 10, simit 12,50 kuruş oldu Ekmek 10, simit 12,50 kuruş oldu

ÇOCUKLARIN GÖSTERİSİ BEĞENİ TOPLADI
Ödül töreninin ardından öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel gösteriler sahnelendi ve şiirler okundu. Halk oyunları ekiplerinin ve Çerkezköy Belediyesi Bale kursu öğrencilerinin gösterileri ile 29 Ekim Spor Kompleksi’ndeki kutlamalar sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, 27 Nisan Cumartesi günü Kent Park’ta belediye tarafından gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi