Kültür gezilerine bin 651 kişi katıldı Kültür gezilerine bin 651 kişi katıldı

Vahap Akay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Türk Hava Kurumunun Atatürk ün kurduğu bir kurum olduğunu belirten Akay, şöyle devam etti:
“Tarihi güçlü bir kurum. Türk Hava Kurumunun daha da güçlenerek hizmete devam etmesi lazım. Bu yüzden bu pırıl pırıl arkadaşlarımızın, gençlerimizin, Türk Hava Kurumunun da gücüyle bir birine güç katarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘İstikbal göklerdedir’ hedefine ulaşmak için hep beraber mücadele etmemiz gerekiyor.
Bu vesile ile Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi yönetimimizi ve bugün aramızda olan genç kardeşlerimi bu yoldaki çabalarından, gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu güçlü fotoğraf, bu toparlanma çok kıymetli. Bu gücün fotoğrafını Çerkezköy’de de görmek mutluluk verici.” 
Akay, konuşmasının sonunda Türk Hava Kurumunun 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Şube Başkanı Serkan Karagöz ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.  
Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’nin çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Akay’a bilgi veren THK Çerkezköy Şube Başkanı Serkan Karagöz, “Belediye Başkanımız her zaman yanımızda. Hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemedi. Bu vesile ile bir kez daha tüm Türk Hava Kurumu ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi