Kültür gezilerine bin 651 kişi katıldı Kültür gezilerine bin 651 kişi katıldı

Çerkezköy’de kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kardan olumsuz etkilenmemesi için çalışma yapıyor. 
Karla mücadele çalışmaları kapsamında 2 tuzlama makinesi, solüsyon tankı, kar küreme aracı, 3 kepçe, 2 kamyon ve 2 greyder ile 23 personelden oluşan ekipler, tüm mahallelerde karla mücadele çalışması yürütüyor. 

KAPALI YOL YOK
Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, ekiplerin kar yağışı boyunca ana arterlerin ve bağlantı yollarının açık tutulması ve vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için özveri ile çalıştığını belirterek, “Kentimizde etkili olan kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için tüm ekiplerimiz seferber oldu. Başta ana arterler olmak üzere tüm yollarımızda karla mücadele çalışmaları başarılı bir şekilde devam ediyor. Kar temizleme, tuzlama ve solüsyon çalışmaları neticesinde ulaşıma kapalı bir yolumuz olmadı. Karla mücadele çalışmalarında zor şartlarda görev yapan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İlkay Danacılar