Edirne 2. Amatör’de heyecan sürdü Edirne 2. Amatör’de heyecan sürdü


BAL Ligi 2. Grup’ta ikinci devrenin ilk maçında Çorluspor 1947 ile Gebzespor, General Basri Saran Stadı’nda karşılaştı. Liderlik açısından kritik olan maçı Çorluspor 1947 takımı 2-0 kazanarak rakibi ile puan farkını 2’ye indirdi ve olası bir puan eşitliğinde ikili averajı eline geçirdi.
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 16. hafta mücadelesi zirveyi hedefleyen iki takımı karşı karşıya getirdi. Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmazken Çorluspor 1947 ikinci yarıda 62. dakikada Serdal Öz ve 90+2’de Osman Gümüş’ün attığı gollerle mücadeleyi 2-0 almayı bildi.
Çorluspor 1947 bu sonuçla puanını 35’e yükselti ve Gebzespor ile arasındaki puan farkını 2’ye indirdi. Gebzespor ise 37 puanda kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü.  
Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş, mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek, sporcularını aldıkları galibiyetten dolayı kutladı. Teknik heyete, takımdaki tüm oyunculara ve emeği geçenlere minnettar olduklarını ifade eden Gümüş, "Çok güzel bir taraftar desteği ile güzel bir havada müsabakadan galip ayrıldık. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Güçlü rakibimizi 90 dakika kendi sahalarına hapsettik ve kazanmayı başardık. Adım adım şampiyonluğa doğru ilerlerken, emeği geçen herkese de çok teşekkür ediyorum." dedi.
YÜKSEL VE YÜCEER DE MAÇI İZLEDİ 
Öte yandan karşılaşmayı Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer ve AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’de protokol tribününden takip etti. 
Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş ve MHP İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, karşılaşma öncesi Çorlu Spor 1947 Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş ile tribünleri selamladı.

Kaynak: İlkay Danacılar