Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yıldırım, Fen İşleri Müdür Vekili Mustafa Kanburoğlu ile Çerkezköy Belediyesinin devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. 
Ardından açıklamalarda bulunan Akay, 2023’ün yaz ayları başında temeli atılan Kızılpınar ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi düğün salonlarının kaba inşaatlarının tamamlandığını belirtti. 

MODERN ŞEKİLDE İNŞA EDİLİYOR

İnce işçilik çalışmalarının da hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Akay, şöyle devam etti:
“İnce işçilik çalışmalarımızın hızlı bir şekilde devam ettiği düğün salonlarımızı 2024 yılının ilk çeyreğinde tamamlayarak, vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Veliköy Mahallemizdeki modern düğün salonumuzda olduğu gibi Kızılpınar Atatürk ve Yıldırım Beyazıt mahallelerimizde hizmete açacağımız iki yeni düğün salonumuzda vatandaşlarımızın mutluluklarına ortak olacağız.” 

ÇOCUK VE GENÇLERİN HİZMETİNE SUNULACAK
Akay, şunları kaydetti:
“Uzun yıllardır atıl durumda bulunan ve 1990’lı yıllarda Veliköy Belediye Hizmet Binası olarak tasarlanan binayı gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet vermeye yönelik bir alan haline dönüştürmek için başlattığımız tadilat çalışmalarında sona yaklaştık. Kısa sürede tadilat çalışmalarımızı tamamlayarak atıl durumda yıllarca bekleyen binayı içerisinde etüt salonları, atölye alanları ve çocuk akademisi olarak Veliköy’deki gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine açacağız.” 

Bayramda yaşlılar ve hastane personeli de unutulmadı Bayramda yaşlılar ve hastane personeli de unutulmadı

Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kavak Dere kenarına yapılan park ve yeşil alan çalışmalarını yerinde inceledi. 
Büyükşehir Belediyesi tarafından Kava Dere kenarına yapılan park ve yeşil alan içerisine Çerkezköy Belediyesi tarafından yürüyüş yolu ve bisiklet yolu yapımını gerçekleştirdiklerini aktaran Akay, “Yeşil alan düzenleme çalışmalarımızın devam ettiği alan tamamlanınca bölge sakinlerinin en güzel gezinti, dinlenme ve spor yapma alanı olacak” diye konuştu.

Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde Çerkezköy Belediyesi tarafından dere kenarına yapılan park ve yeşil alanda incelemelerde bulunan Akay, ardından Atatürk Kültür Merkezi ile Atatürk Viyadüğü arasında yapımına başlanan kaldırım ve genişletme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaynak: Haber Merkezi