Çerkezköy Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından bu yıl beşincisi organize edilen Yetişkin Kış Spor Kursları, 10 farklı branşta gerçekleştiriliyor. 
Kursların 1’inci döneminin 9 Ekim Pazartesi günü başladığını ve 29 Ekim Cuma günü sona erdiğini belirten  Belediye Başkanı Vahap Akay, “Toplamda 12 hafta süren Yetişkin Kış Spor Kurslarımızın 1’inci dönemini 2 bine yakın kursiyerimizin katılımıyla tamamladık” dedi.

KURSİYERLER GÖSTERİ SUNDU 
Yetişkin Kış Spor Kursları 1. Dönemi kapsamında kapanış programı düzenlendiğini vurgulayan  Akay, “Programda zumba, halk dansları, Latin dansları ve modern dansları kursiyerlerimiz sergiledi. Kendilerini muhteşem gösterileri için tebrik ediyor, tüm kursiyerlerimize de katılımları için teşekkür ediyorum” dedi.

Tekirdağ Anadolu Lisesi “Üniversite Tanıtım Fuarı” düzenleyecek Tekirdağ Anadolu Lisesi “Üniversite Tanıtım Fuarı” düzenleyecek

2'NCİ DÖNEM 15 OCAK’TA BAŞLAYACAK
Yetişkin Kış Spor Kursları 1. Dönem Kapanış programı sonunda tüm kursiyerlere katılım sertifikaları ve kurs eğitmenlerine de çiçek takdim edildi. Akay, kursların 2’nci döneminin 15 Ocak Pazartesi günü başlayacağını sözlerine ekledi.

xqYsTCCpiOaPGbR

Kaynak: Özge Ebecek