Tekira’da kitap bağış kampanyası başladı! Tekira’da kitap bağış kampanyası başladı!

Türkiye’nin en büyük transit konteyner limanı Asyaport, bu yıl yedincisi düzenlenen 23 Nisan kutlamaları kapsamında çocukları ağırladı Oyun gruplarında gönüllerince eğlenen çocuklara ve velilerine ikramlar yapıldı.
Asyaport Limanı, geleneksel hale getirdiği 23 Nisan etkinliklerinin bu yıl yedincisi geniş bir katılımla gerçekleşti. Liman çalışanları, gümrük çalışanları ve Asyaport’un paydaşları çocukları ile liman sahasında kurulan oyun alanlarında doyasıya eğlendi.
Eczacı Gülsün Soyuer, 23 Nisan kutlamalarında çocukları ağırladı. Tekirdağ Süleymanpaşa Barbaros Mahallesi’nde olan dünyanın en büyük konteyner limanlarından Asyaport´ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, çalışanların çocukları güzel vakit geçirdi. 
Soyuer etkinliğe katılan çocuklarla tek tek ilgilendi.
Havanın güzel olmasıyla fırsatı değerlendiren aileler güzel bir gün geçirmiş oldular. Çocuklar müzik eşliğinde şişme oyun gruplarında gönüllerince eğlendi. Eğlence sonunda ise etkinliği katılanlar Soyuer’e teşekkürlerini sundu. Oyun parkında yorulan çocuklara eğlence sonrası köfte ekmek, döner, patlamış mısır ve meşrubat ikram edildi.

Kaynak: Özge Ebecek