Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar ve Yıldırım Beyazıt mahallelerine kazandırılacak düğün salonlarında çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Vahap Akay, düğün salonlarını en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Geçen dönem Veliköy Mahallesi’nde güzel ve modern bir düğün salonu yapıldığını ve vatandaşların hizmetine sunulduğunu anımsatan Akay, “Bin 400 metrekare kapalı alana kurulan yeni düğün salonlarımız, çalışmaların tamamlanması ve hizmete açılmasının ardından vatandaşlarımızın düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek” dedi.

Her iki düğün salonunda da çalışmaların sürdüğünü ifade eden Akay, “Yoğun göç alan kentimiz için önemli derecede ihtiyaç haline gelen Kızılpınar ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi düğün salonlarımızı hızla tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Yıldırım Beyazıt ve Kızılpınar mahallelerimizde yapımına başlanan düğün salonlarının her ikisinin de kaba inşaatlarının tamamlandığını aktaran Akay, şunları kaydetti:

Çerkezköy Belediyesinin faaliyet raporu kabul edildi Çerkezköy Belediyesinin faaliyet raporu kabul edildi

“Salonlarımızın betonarme ve çelik çatı karkas imalatları tamamlandı. İç duvar örme işlemleri devam ediyor. Ayrıca bir yandan da elektrik ve mekanik tesisat döşeme çalışmaları da sürüyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Düğün Salonumuzun çelik çatı makasları da monte edildi. Panel kaplamaları yapılacak. Düğün salonlarımızın montalama ve sıvalarının da yapılmasının ardından çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek. Her iki düğün salonu da depreme dayanıklı bir şekilde yapılıyor.  Salonlarımızın yapım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz.”

Kaynak: Özge Ebecek