Edirne 2. Amatör’de C Grubu başladı Edirne 2. Amatör’de C Grubu başladı

KAZANDERESPOR GOL OLDU YAĞDI
A Grubu’ndan sezonun açılış maçında Tekirdağ Adaletspor ile Kazanderespor Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaştı. Mücadeleyi baştan sona üstün bir oyunla Kazanderespor 11-1 kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Tekirdağ Adaletspor ise lige 0 puanla başladı.
NAMIK KEMAL AKÇEŞME’Yİ 2-1 İLE GEÇTİ
Grubun bir diğer maçında Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile Akçeşmespor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Kıran kırana geçen mücadeleyi Süleymanpaşa Namık Kemalspor 2-1 kazanarak gruba 3 puanla başlangıç yaptı. Akçeşmespor ise gruba 0 puanla başlasa da ileriki haftalar için umut verdi.
ÇORLU BELEDİYE TEK GOLLE
Grubun son maçında şampiyonluk iddiası ile lige başlayan iki ekip olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile Tekirdağspor Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda karşılaştı. Zorlu geçen kapışmayı Çorlu Belediye Futbol Kulübü 1-0 kazanarak rakibine sezonun ilk haftasında mağlubiyet tattırdı.
Grupta Marmaraereğlisi Belediyespor ilk haftayı BAY geçti.       
Tekirdağ U17 Ligi A Grubu 1. Hafta Sonuçları
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 1–0 Tekirdağspor
Tekirdağ Adaletspor 1–11 Kazanderespor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 2–1 Akçeşmespor
Marmaraereğlisi Belediyespor – BAY 
B GRUBU’NDA FAVORİLER GALİP GELDİ
DERBİNİN GALİBİ SİTESPOR
B Grubu’nda ise ilk hafta maçında Kapaklı derbisi oynandı. Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Dev mücadeleyi Kapaklı Sitespor 4-0 kazanarak lige iyi bir giriş yaptı.
VELİMEŞE RAKİBİNE ACIMADI
Ergene derbisinde ise Ergene Velimeşespor ile Ergene Gençlikspor karşılaştı. Mücadele Ergene Sahası’nda oynanırken, Ergene Velimeşespor rakibine acımadı ve müsabakayı 6-1 galip tamamladı. 
FEVZİPAŞA U17’DE DE ŞAMPİYONLUK İSTİYOR
U14 ve U16’da büyük başarı elde eden Fevzipaşaspor U17 Ligi’nin ilk haftasında Çerkezköy 1923 Gençlikspor’a konuk oldu. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan maçı Fevzipaşaspor 4-0 kazanarak bu kategoride de iddiasını gösterdi. 
Tekirdağ U17 Ligi B Grubu 1. Hafta Fikstürü 
Kapaklıspor 0–4 Kapaklı Sitespor
Ergene Velimeşespor 6–1 Ergene Gençlikspor
Çerkezköy 1923 Gençlikspor 0–4 Fevzipaşaspor 
Çerkezgücüspor – Tekirdağ Marmaraspor

Kaynak: İlkay Danacılar