Edirne’de 2. Amatör Futbol Ligi’nde 3 gruptan oluşan sezon başladı. C Grubu’nda ilk hafta maçları oynanırken, A ve B Grubu’nda ilk hafta 28 Nisan Pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak.

C GRUBU ERKEN BAŞLADI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’nde C Grubu’nda 1964 Yıldızspor, Beyendikspor, Keşan Özenspor, Mescitpaşa, Uzunköprü Dereköyspor yer alıyor.

C Grubu’nda ilk hafta maçında, Keşan Özenspor ile Beyendikspor Keşan Sentetik Saha’ da karşı karşıya geldi. Saat 15.00’te oynanan mücadeleyi Keşan Özenspor 4-0 kazanarak gruba 3 puanla başladı ve zirveye yerleşti. Beyendikspor puansız olarak 5. sırada yer aldı. 

Bir diğer müsabakada 1964 Yıldızspor ise Uzunköprü Dereköyspor ile Uzunköprü Oğuz Arda Sel Sentetik Saha’ da saat 18.00’de kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. 1964 Yıldızspor 1 puanla 2. sırada yer alırken, Uzunköprü Dereköyspor 1 puanla 3. sırada yer aldı. 

2. Amatör A Grubu’nda 3 maç oynandı 2. Amatör A Grubu’nda 3 maç oynandı

Grupta Mescitpaşa ilk haftayı BAY geçti ve 4. basamakta yer aldı. 

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi C Grubu 1. Hafta Sonuçları
Keşan Özenspor 4-0 Beyendikspor
1964 Yıldızspor 1-1 Uzunköprü Dereköyspor

A VE B GRUBU’NDA İLK MAÇLAR 28 NİSAN’DA

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda ise Aslıhanspor, Edirne 25 Kasımspor, Edirne Sarayspor ve Yıldırım Kazanovaspor yer alıyor.

Grupta ilk hafta maçında Edirne Sarayspor ile Aslıhanspor 28 Nisan Pazar günü karşılaşacak. Mücadele saat 14.00’te Saraçhane 1 Nolu Saha’ da oynanacak.

Bir diğer maçta ise Yıldırım Kazanovaspor, Edirne 25 Kasımspor’u 28 Nisan Pazar günü Yıldırım İbrahim Acar Sahası’nda saat 15.00’te konuk edecek.       

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu 1. Hafta Fikstürü

Edirne Sarayspor - Aslıhanspor
Yıldırım Kazanovaspor - Edirne 25 Kasımspor

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’ B Grubu’nda ise Havsa Yenimahallespor, Ata Gençspor, İstasyon Gençlikspor, Ayşekadınspor yer alıyor.

Grupta ilk hafta maçında Havsa Yenimahallespor ile Ata Gençspor kozlarını 28 Nisan Pazar günü Havsa İlçe Stadı’nda paylaşacak. Mücadele saat 15.00’te başlayacak.

Grubun diğer maçında ise İstasyon Gençlikspor ile Ayşekadınspor karşılaşacak. 28 Nisan Pazar günü oynanacak maç Saraçhane 1 Nolu Saha’ da  saat 16.00’da start alacak.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu 1. Hafta Fikstürü

Havsa Yenimahallespor - Ata Gençspor
İstasyon Gençlikspor - Ayşekadınspor

Kaynak: İlkay Danacılar