Şair İlkan’dan Vali Soytürk’e ziyaret Şair İlkan’dan Vali Soytürk’e ziyaret

2023-2024 sezonu Tekirdağ U16 Play- Off Grubu 4. hafta maçlarıyla kaldığı yerden devam etti. 
KAPAKLI SİTESPOR GOL YAĞDIRDI
Grupta oynadığı 3 maçta 3 galibiyet alıp, 16 gol atıp 5 gol yiyen 9 puanlı lider Fevzipaşaspor, grupta 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken 6 puan toplayıp 2. sırada yer alan Kapaklı Sitespor’a konuk oldu. Çekişmeli geçmesi beklenen ve Kapaklı Sahası’nda oynanan müsabakayı Kapaklı Sitespor 6-0 kazanarak büyük bir sürprize imza attı. Bu sonuçla Kapaklı Sitespor puanını 9’a yükselterek lider Fevzipaşaspor’u yakalamayı başardı. 
ÇORLU BELEDİYE PUANLARI EŞİTLEDİ
3. sırada bulunan ve grupta diğer maçta oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan 4 puanlı Ergene Velimeşespor, oynadığı 3 maçta 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan 1 puanla 6. sırada yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile karşılaştı. Ergene Sahası’nda oynanan maçı Çorlu Belediye Futbol Kulübü 3-1 kazanarak puanını 4’e çıkardı ve 4. sıraya yerleşerek rakibiyle puanlarını eşitledi. Ergene Velimeşespor da 4 puanda kalarak 5. sırada yer aldı.
TEKİRDAĞ RAKİBİNİ YAKALADI
Grubun son maçında 3 maçta 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 1 puan toplayıp 5. basamakta yer alan Tekirdağspor, oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan 4 puanla 4. basamakta yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Müsabakayı Tekirdağspor 3-2 galip tamamladı ve puanını 4’e yükseltti ve 3. sıraya yerleşti. Süleymanpaşa Namık Kemalspor da 4 puanla 6. sırada kaldı.
TEKİRDAĞ U16 LİGİ PLAY- OFF GRUBU 4. HAFTA SONUÇLARI
Kapaklı Sitespor 6–0 Fevzipaşaspor 
Ergene Velimeşespor 1–3 Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Tekirdağspor 3–2 Süleymanpaşa Namık Kemalspor

Kaynak: İlkay Danacılar