Tekirdağ’da festival coşkusu yaşanacak Tekirdağ’da festival coşkusu yaşanacak

2023-2024 Eğitim-öğretim yılında,  Tekirdağ genelindeki ilkokullar arasında İlkokullar Fiziksel Etkinlik Oyunlarının Ödül Töreni ve İl Şenliği Süleymanpaşa İsmet İnönü Spor Salonunda ilçe birincilerinin katılımıyla yapıldı.
11 ilçede 38.102 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen 1. Sınıflar arası Çemberle İş birliği, 2. Sınıflar arası Çift Ayak Atlama, 3. ve 4. Sınıflar arası Fasulye Torbası Atma oyunları, ilçelerinde birinci olan okullar arasında gösteri niteliğinde düzenlendi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından açılış konuşmaları yapıldı.
İlkokullar Fiziksel Etkinlik Oyunları İl Şenliğine İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Emekli İl Milli Eğitim Müdürü Üner Dilek, Süleymanpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Mutlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Kırmızı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Arzu Yiğit ve Özlem Aygencel tarafından ilçe birincisi olan okullara kupalarının takdim edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Özge Ebecek