Mezarlıklardaki çiçekler belediyeden Mezarlıklardaki çiçekler belediyeden

Toplantıya Sanayi Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Uzmanı Murat Evren ile sanayiciler katıldı. 
Fahrettin Akçal’ın açılış konuşmasının ardından söz alan Ahmet Çetin, odanın üyeleri için gerçekleştirdiği faaliyetlerin artarak sürdüğünü söyledi. 
Akçal, şunları kaydetti:
“Üniversite-sanayi işbirliği içerisinde güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Çok değerli akademisyenlerimizle, Sanayi Teknoloji Müdürlüğümüzün öz verili çalışmaları ve odamızın da katkıları ile bölgemize hatta ülkemize değer katacak, katma değeri yüksek projeler üreteceğimize inancımız tam. Bu süreçte devlet destekleri, teşviklerden de yararlanacağız. Sizlerin de herhangi bir sorunu olduğunda bizlere danışmaktan lütfen çekinmeyin.”
Ardından Murat Evren, “teknoloji hamlesi tanıtım sunumu” gerçekleştirdi.
Geliştirdiği tekerlekli elektrikli şehir içi ulaşım aracı projesi ile destek alan Batılı Otomotiv, SMA ilacı geliştirme ve üretim projesi ile Polifarma İlaç, elektrikli şarj cihazı ve servo motor ve sürücü geliştirme projesi ile destek alan Wat Motor yetkilileri proje ve destek süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Sunumların ardından Namık Kemal Üniversitesi akademisyenleri kendilerini tanıtarak bölümleri ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: Özge Ebecek