Bu yaz “sineksiz” geçecek Bu yaz “sineksiz” geçecek

Bayrampaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gösterimi gerçekleşen filmi Trakya Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nihat Efe, başkan yardımcısı Hüseyin Bayol, Genel Sekreter Muzaffer Çevik, Sosyal ve Sportif Projelerden Sorumlu Serdar Koç’un yanı sıra Tekirdağ Süleymanpaşa’da yaşayan Otizmli gençler de izledi.

Belgeseli ilgiyle izleyen Trakya Rubafed Genel Başkanı Nihat EFE ve federasyon yöneticileri; Bayrampaşa Belediye başkanı Atilla Aydıner, Rubasam Başkanı Süheyl Çobanoğlu, Rubafed Başkanı Kamuran Atakan, Rubasam Genel Sekreteri Halit Gökalp Küçük, Rubakad Başkanı Hale Güloğlu, Koşukavak Turizm Şirketi yetkilisi Rıfat Yakupoğlu’na teşekkür ettiler.

Rubasam Derneği ile Koşukavak Turizm firmasının hazırlamış olduğu “Mustafa Kemal’in İzinde Balkanlar Belgeseli”nin ilk gösterimini izleyen dernek ve otizmli gençler, Öğretmenler Günü’nde başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü andılar. Gerçekleşen bu sosyal sorumluluk projesi aynı zamanda otizmli gençlerin sosyalleşmesine ve farkındalık oluşturulmasına da katkı sağladı.

Kaynak: Özge Ebecek