Seçim sürecinde teşkilatların aday adayı değerlendirme sürecine katkıda bulunmak amacıyla Tekirdağ’ı ziyaret eden Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, ilçe yönetimleri ve teşkilat mensuplarıyla buluştu.
Program kapsamında yerel seçimlerle ilgili çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Atmaca “Yerel seçim süreci nedeniyle burada bulunuyoruz. Seçim işleri birim başkanlığımızın yaptığı program dahilinde teşkilatların aday adayı değerlendirme sürecine katkıda bulunmak amacıyla sizleri ziyarete geldik. Teşkilâtımız seçimlere hazır. Yerel seçimlere tek başımıza kendi logomuz ve kendi adaylarımızla gireceğiz. İnşallah halkımız o zaman gerçekleştireceğimiz hizmetlere tanık olacak.

Öğretmenler ve Roman öğrenciler 2. konserini verecek Öğretmenler ve Roman öğrenciler 2. konserini verecek

AK Parti’nin izlediği politikalarla ülkenin sıkıntılardan kurtulmasının mümkün olmayacağını belirten Atmaca konuşmasında, insanlığı parti ayrımı, sağ-sol gözetmeksizin birleştirici bir görev edindiklerini dile getirerek “Biz bu yerel seçimleri fırsat olarak değerlendirip belediyeleri almak zorundayız. Göstereceğimiz başarı ile 1989 yılındaki gibi bir kez daha iktidara geleceğiz. Çünkü AK Parti dahil, tüm partilerin uyguladığı politikalarla bu memleketin sorunlarının çözmesi mümkün değil. Çünkü onların hepsi Batı Medeniyetini referans aldı. Kapitalist, faizci ekonomik düzeni hedef edinmiş, batıdaki insanı köleleştiren sistemi ülkemize yerleştirmek gayretinde olan partilerin biri sağcı olmuş, diğeri solcu olmuş… Saadet olarak bizim için sağ ve solun hiçbir önemi bulunmamaktadır.” dedi.

Kaynak: İlkay Danacılar