Çerkezköy TSO, Almanya’da ihracat fırsatlarını araştırdı Çerkezköy TSO, Almanya’da ihracat fırsatlarını araştırdı

Çerkezköy Belediyesi Ramazan Kültür Gezilerine, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 
Hafta içi 5 gün düzenlenecek geziler kapsamında Çerkezköylü vatandaşlar İstanbul Sultan Ahmet ve Edirne Selimiye Camilerini görüp, gezme, ramazan ayının manevi iklimini Sultan Ahmet ve Selimiye Camilerinde geçirme imkanı buluyor.

MANEVİ ATMOSFERİ TENEFFÜS EDİYORLAR
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, ramazan dolayısıyla düzenledikleri kültür gezilerinin 11 Mart Pazartesi günü başladığını söyledi. 
Akay, şöyle konuştu:
”Her ramazan ayında düzenlediğimiz ücretsiz kültür gezilerine bu ramazan ayında da başladık. Rahmet ve mağfiret ayı olan ramazanda yine hemşehrilerimiz ile buluşuyoruz ve onları İstanbul ve Edirne’ye götürerek Sultan Ahmet Camii ve Selimiye Camii’nin manevi atmosferini teneffüs etme, tarihi ve turistik yerleri görme fırsatı sunuyoruz.” 

GEZİLERE YOĞUN İLGİ
Çerkezköy Belediyesi kültür gezilerine katılan vatandaşlara teşekkür eden Akay, “Her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da düzenlediğimiz gezilerimize hemşehrilerimizin ilgisi yoğun oldu. Ramazan Bayramı’na kadar hafta içi her gün düzenlenecek olan gezilerimiz için başvurular kısa sürede tükendi. Gezilerimize katılan, ilgi gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sultan Ahmet Camii’ne hareket eden otobüsün saat 15.00’te Veliköy’den kalkarak Kızılpınar’a geldiğini ve oradan da Kentpark’tan yolcularını alarak saat 15.30’da İstanbul istikametine uğurlandığını belirten 
Akay, sözlerini şöyle tamamladı:
“Edirne’ye giden otobüsümüz ise saat 15.00’te Kentpark’tan hareket ediyor ve Kızılpınar ile Veliköy mahallelerimize uğrayarak kayıt yaptıran hemşehrilerimizi aldıktan sonra saat 15.30’da Veliköy Mahallemizden Edirne istikametine hareket ediyor. Otobüslerimizin İstanbul ve Edirne’ye varmasının ardından görevlilerimiz tarafından gezilerimize katılan vatandaşlarımıza ücretsiz kumanyaları dağıtılıyor.  İstanbul ve Edirne kültür gezilerine katılan vatandaşlarımızın teravih namazının tamamlanması ile otobüslere biniyor  ve Çerkezköy’e doğru hareket ediyor. Gezilerimize katılan hemşehrilerimizi 23.30-24.00 gibi Çerkezköy’e getiriyoruz ve araçlarımıza bindiği noktada indiriyoruz. Hafta içi her gün düzenleyeceğimiz ve başvuruların sona erdiği gezimize katılan, ilgi gösteren herkese teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Tüm hemşehrilerime bir kez daha hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi