Abdullah Öğe, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay ve beraberindeki heyet ile Akay’ı ziyaret eden Öğe, “Bugünkü ziyaretlerimize Çerkezköy Belediyesinden başlıyoruz. Belediye Başkanımız ve CHP Belediye Başkan Adayı Sayın Vahap Akay’ı ziyaret ederek, kendisine de sürecin hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz. Cuma günü belediye başkan adaylığım açıklanınca kendisi ilk arayıp, tebrik edenlerden biri oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Yeniden aday gösterildiği için de kutluyor, başarılar diliyorum. Karşılıklı saygı ve nezaket çerçevesinde süreci götüreceğiz ve siyaset yapacağız. 1 Nisan sabahı kazanan Çerkezköy olsun” açıklamasını yaptı.
“BU TOPRAKLAR İÇİN EMEK VERİYORUZ”

Konuklarını kapıda karşılayan ve “Hoş geldiniz” diyen Vahap Akay da Abdullah Öğe’yi tebrik ederek, başarılar diledi. Akay, “Seçimler gelip geçici. 1 Nisan sabahı yüz yüze bakabilmeli, dostluklarımızı devam ettirebilmeliyiz. Hepimiz bu topraklarda yaşıyoruz, bu topraklar için emek ve çaba sarf ediyoruz. Herkes için hayırlı olsun” dedi.

Çerkezköy TSO, Almanya’da ihracat fırsatlarını araştırdı Çerkezköy TSO, Almanya’da ihracat fırsatlarını araştırdı

Belediye Başkanı Akay ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Öğe,  bu topraklarda doğduklarını, burada büyüdüklerini ve Çerkezköy’ü daha yaşanabilir bir hale getirmek için projelerin, fikirlerin seçim meydanlarında konuşulmasını, sürecin bu şekilde işlemesini umduklarını belirterek, herkes için 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Özge Ebecek