Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Cüneyt Yüksel için karşılama töreni düzenlendi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığında düzenlenen tören öncesi partililer Yüksel’i meşalelerle karşıladı. 
Partililer sloganlar atarak Yüksel’e sevgi gösterisinde bulundu. 

Yüksel, törende yaptığı konuşmasına, kendisini yalnız bırakmayan partililerine, Cumhur İttifakı paydaşlarına ve vatandaşlara teşekkür ederek başladı. 

Nurten Yontar, yeni müfredatı eleştirdi Nurten Yontar, yeni müfredatı eleştirdi

Çok zor bir süreç geçirdiği için en büyük teşekkürü ailesine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eden Yüksel, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız ‘Tekirdağ’daki tüm hemşehrilerimize selamlarımı ilet’ dedi. Cumhurbaşkanıma bir söz verdim. ‘Cumhurbaşkanım bana olan güveniniz dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. ‘Size söz veriyorum, Allah nasip ederse, Tekirdağ Büşükşehir Belediyesini 1 Nisan’da size armağan edeceğiz’ dedim. Yüce Mevlam inşallah sözümüzün altında bizi ezmez. Yüce Mevlam bizim yardımcımız olur. Biz sadece Tekirdağ ve Süleymanpaşa ilçesi değil, 11 ilçemizin her köşesinde her mahallesinde her sokağında gerçekten gönül belediyeciliğini gerçek belediyeciliği tüm hemşehrilerimize tattırmak istiyoruz.”

Yaklaşık 4,5 yıl Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı yaptığını anımsatan Yüksel, “Hem Süleymanpaşa’da yaşayan kıymetli hemşehrilerim hem de 11 ilçemizdeki hemşehrilerimiz, dostlarımız, arkadaşlarımız bilir ki gece gündüz demeden çalışarak inanın büyükşehirin 10 yılda bu şehre yapamadığını biz neredeyse 4,5 yılda yaptık. Allah nasip etsin, seçime kadar açılışları arka arkaya koysak bütün günlerimiz dolar” diye konuştu. 

“HİÇBİR ZAMAN AYRIM YAPMAM”

Yüksel, hiç bir zaman Türk, Kürt, Sünni, Alevi ayrımı yapmadığını belirterek, "Bize oy verdi, vermedi diye hizmet ayrımı yapmam. Oy vermeyene hizmet götürmemezlik yapmam. Cüneyt Yüksel, CHP'ye, İYİ Parti'ye oy verenlerin de belediye başkanıdır, diğer partilerin de belediye başkanıdır. Hiç kimseye kapımızı kapatmadık, hiç kimseye yaparız deyip yapmamazlık yapmadık. Artık Tekirdağ'da ‘bakarız’ devri bitti, ‘yaparız’ devri geliyor" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş de Yüksel ile 31 Mart'a kadar sahada olacaklarını, Tekirdağ'daki belediyeleri kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi.

Editör: Mehmet Akif ALDOĞAN