Tekirdağ Anadolu Lisesi “Üniversite Tanıtım Fuarı” düzenleyecek Tekirdağ Anadolu Lisesi “Üniversite Tanıtım Fuarı” düzenleyecek

Çiğdem Koncagül, yazarımız Serap Cömertoğlu İşcan’a yerel seçimlere ilişkin özel açıklamalarda bulundu. 
Koncagül, yerel bazda alınması gereken birçok hizmet olduğunu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’in Tekirdağ için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Tekirdağ'da değişim vaktinin geldiğini belirten Koncagül, Yüksel’in çalışkanlığı ve yaptığı hizmetler ile bilindiğini ve kamuoyu araştırmalarında da adının üst sıralarda yer aldığını, halk tarafından tevazu gördüğünü dile getirdi.

“DEĞİŞİM VAKTİ GELDİ”

Kiraz Festivali’nde Melek Mosso'nun sahne almasının ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı görevinden istifası istenen Cüneyt Yüksel’in Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine yönelik eleştirileri de yanıtlayan Koncagül, şunları kaydetti:
 “Bizim siyasetimizde genel merkezimizin o günün şartlarında verdiği karardı. Cumhurbaşkanımız, Cüneyt Yüksel’e görevi tekrar tevdi ederek, iade-i itibar yaptı. Bizler her zaman onun yanındaydık ve destekçisiydik. Süleymanpaşa’ya hizmet getireceği zaman gereken desteği verirdik. Büyükşehirdeki vizyonu, projeleri ve yapacağı çalışmalarla Tekirdağ’a çok farklı katkısı olacağına inanıyoruz. Tekirdağ’da değişim vaktinin geldiğini düşünüyoruz. İki dönemdir muhalefette olan belediyenin, ne yapıp yapmadığını hep birlikte görüyoruz.”

Kaynak: Serap Cömertoğlu İşcan