“Ergene’de doğal gaz olmayan mahalle kalmayacak” “Ergene’de doğal gaz olmayan mahalle kalmayacak”

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Göl Restoran’da oluşturulan çocuk oyun alanını inceledi. Ardından açıklama yapan Yüksel, “Biz dünyayı atalarımızdan miras değil çocuklarımızdan emanet aldık. Bizler geleceğimizi çocuklardan ödünç aldık. Çocuklarımızı en iyi şekilde gözümüz gibi korumak kollamak zorundayız. Çünkü onlar ilçemizin ve ülkemizin geleceği. Göl Restoran’ımızda çocuklara dönük aileler rahat etsin diye böyle bir yer tasarladık. Çok da güzel oldu. Başta ailelere ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ailelerin rahat etmesi adına çocukların keyifli zamanlar geçirmesi için bir alan oluşturduklarını anlatan Yüksel, şöyle konuştu:
 “Aileler gelecek ve gönül rahatlığı ile yemeklerini yerken cam bölmeden şeffaf bir şekilde oyun alanındaki çocuklarını görebilecekler. Çocuklar da boş zamanlarını keyifli bir şekilde geçirebilecekler. Bunlar güzel şeyler, güzel hizmetler. Ben her zaman şunu diyorum; hayalleri olan insanlar başarılı olur. Hayalleri olan insanlar her zaman bir adım öndedir. Bizler de bu işlere başlamadan önce biliyorsunuz 2019 öncesinde de hayallerimiz vardı. Bunları bir bir gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Göl Restoran’ımıza kazandırdığımız yeni oyun alanının çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” 
Göl Restoran’a kazandırılan çocuk oyun alanı çocukları olduğu kadar ailelerini de memnun etti.

Kaynak: İlkay Danacılar