Saygı, Çiftlikönü Mahallesi ziyaretinde yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak için çeşitli projeler geliştirdiğini söyledi. 

Yerel halkın ihtiyaçlarına odaklanan çalışmalarının yanı sıra, çevre düzenlemesi, kadın yaşam merkezleri, kreşler ve sosyal projelere de ağırlık verdiğini aktaran Saygı, bu yöndeki çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.  

Süleymanpaşa İlkokulu’nda muhteşem gösteri Süleymanpaşa İlkokulu’nda muhteşem gösteri

Mahalle sakinleri de Saygı'nın şehirdeki dönüşüm ve sosyal projeleri ile Süleymanpaşa'nın gelişimine büyük katkı sağladığını ifade etti. Aynı zamanda, Saygı'nın şeffaf yönetim anlayışı ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla halkın nabzını tuttuğunu ve sorunlara çözüm odaklı yaklaştığını dile getirdi.

Çiftlikönü Mahallesi sakinleri, Gökhan Saygı'nın belediye başkan adaylığı sürecindeki enerjik ve etkileyici çalışmalarının, mahallelerinde büyük bir heyecan yarattığını vurguladı. Saygı'nın liderlik vasıfları ve halka duyarlılığıyla Süleymanpaşa Belediyesinin geleceğine güvenle baktıklarını belirtti.

Gökhan Saygı, Çiftlikönü Mahallesi'nde karşılaştığı bu sıcak ve destekleyici atmosfer karşısında memnuniyetini dile getirirken, seçim sürecinde de halkın desteğini ve güvenini kazanmaya devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi