Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne başvuruda bulunan ve yapılan incelemeler sonucu yardım kriterlerine uyan ihtiyaç sahibi ailelere, ekipler tarafından erzak paketleri teslim ediliyor.
Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, kentte ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da gıda yardımında bulunduklarını belirtti. 
Akay, “Yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı, kardeşlik köprülerinin üst düzeye çıktığı ramazan ayı nedeni ile kentimiz genelinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize erzak paketi dağıtıyoruz” dedi.

Erzak kolilerinin, Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne yapılan müracaatlar içinden yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen ailelere ulaştırıldığını kaydeden Akay, erzak kolilerinin ekipler tarafından dağıtıldığını söyledi.

Mezarlıklardaki çiçekler belediyeden Mezarlıklardaki çiçekler belediyeden

AİLELERİN EVLERİNE TESLİM EDİYORUZ
Erzak paketlerinin Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlilerince tespit edilen ailelerin evlerine kadar götürülüp, teslim edildiğini belirten Akay, “Her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da dağıtımını yaptığımız erzak paketlerini vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza şimdiden afiyet olsun” dedi.

Ramazan ayının tüm insanlık için hayırlı olması temennisinde bulunan Akay, “Bu ramazan ayında da tüm mahallelerimizde kuracağımız iftar sofralarında vatandaşlarımızla buluşacağız. Ramazan ayının maneviyatını hep birlikte yaşayacağız” dedi. 
Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi