Mezarlıklardaki çiçekler belediyeden Mezarlıklardaki çiçekler belediyeden

Bir önceki toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilen Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün 25.12.2023 gün ve 79512 sayılı kredi çekilmesi talebi, oy çokluğu ile kabul edildi. Akay Çerkezköy’deki yatırımlarını tamamlamak için kamu ve özel bankalardan 175 milyon TL kredi çekecek.

Kredi çekilmesi talebinin kabul edilmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 25.12.2023 gün ve 79526 sayılı taşınmaz satışı hakkındaki müzekkeresi Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonları görüşü doğrultusunda çalışmaların devamı yönünde karar verilirken, gündemin dördüncü maddesinde yer alan İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün gelir tarifesinin bazı maddelerinde değişiklik yapılması talebi Tarife Komisyonu görüşü doğrultusunda bazıları oy birliği ile bazıları ise oy çokluğu ile kabul edildi.
Belediye Meclis gündeminin son gündem maddesi olan 3 adet Belediye hissesi satışı talebi oy birliği ile kabul edildikten sonra Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları sona erdi.

Kaynak: İlkay Danacılar