Meclis Başkan Vekili Cengiz Memiş başkanlığında düzenlenen toplantının  ilk oturumunda, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün dolu kadroda derece değişikliği yapılması hakkındaki yazısı görüşülerek, 6 kadroda derece değişikliği yapılması oy birliği ile kabul edildi.
Ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün taşınmaz satışı hakkındaki konulu yazısı Belediye Meclisinin toplantısında görüşülerek, ‘Komisyon  çalışmalarının devamına’ yönünde oy birliği ile karar verildiğinden, bu konunun Belediye Meclisi’nde yeniden görüşülmesi konusu görüşülerek, incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na yeniden havale edildi.

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
Daha sonra Meclis gündeminde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi  Ambardere Demiryolu güzergahı ve çevresine ait uygulama imar planı değişikliği hakkındaki müzekkeresi, yine İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Çerkezköy GMKP  Mahallesi 928 Ada 1 parsel, 929 ada 3 parsel ve tescil dışı alana ait uygulama imar planı değişikliği hakkındaki müzekkeresi ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi 1445 ada 13 parsel, 1447 ada 1 parsel ve tescil dışı alana ait uygulama imar planı değişikliği hakkındaki müzekkeresi incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.  

Çerkezköy’den Tokat’a yardım eli Çerkezköy’den Tokat’a yardım eli

6 ŞUBAT’TA YENİDEN TOPLANACAK
Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Çerkezköy Belediye Meclisinin şubat ayı Meclis toplantılarının ilk oturumu sona erdi. Komisyonlara gönderilen konuları görüşmek üzere Belediye Meclisi 6 Şubat Salı günü saat 15.00’da yeniden toplanacak.

Kaynak: Özge Ebecek