Çerkezköy’den Tokat’a yardım eli Çerkezköy’den Tokat’a yardım eli

Abdullah Öğe, yaşama dokunan projelerinden birini daha açıkladı. Daha önce çocuk, genç, kadın ve yaşlılara yönelik projelerini açıklayan Öğe, alt ve üst yapı ile sosyal projeleriyle de toplumun her kesiminin takdirini toplamıştı.

Öğe'nin bu kez açıkladığı proje en çok hayvanseverleri sevindirecek.

Göreve gelmesi durumunda Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi kuracak olan Öğe, bu merkezde hayvanların tedavi işlemlerinin ve rehabilitasyonlarının yapılmasını sağlayacak. Ayrıca evlerde bakılan "can dostların" veterinerlik masrafları da belediye tarafından karşılanacak.

Öğe, yaptığı açıklamada, göreve gelmeleri durumunda yaşamın her alanına dokunan projeleri birer birer hayata geçireceklerini söyledi.

BARINACAKLARI YER DE TEMİN EDİLECEK

Bunlardan birinin de Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi olduğunu belirten Öğe, projeye ilişkin şu bilgileri verdi:

"Merkezimizde tedavi ve rehabilitasyon amaçlı hayvanlar alınarak; tedavilerinin bitişiyle beraber kanunlar çerçevesinde doğaya gerekli geri dönüşü sağlanacaktır. Hasta, yaralı ve diğer sıkıntılara maruz kalan hayvanlara, sığınacak geçici bir yer temin etmiş olacağız."

Öte yandan hayvanseverler de projeyi büyük bir memnuniyetle karşıladı. Projenin hayata geçmesi halinde ilçedeki tüm hayvanların ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir merkez Çerkezköy'e kazandırılmış olacak.
 

Kaynak: Haber Merkezi