Destek bizden kupa sizden Destek bizden kupa sizden

Sosyal belediyecilik alanında çalışmalar yapan  Ergene Belediyesi, camilere, okullara ve sağlık tesisi alanlarına katkı sunmaya devam ediyor. Yol ve kaldırım düzenlemesi, yeni yolların açılması, alt yapı ve kanal çalışmaları gibi rutin belediyecilik faaliyetinin yanı sıra sosyal belediyeciliğin de en iyi örneklerini sergileyen Ergene Belediyesi, bölgede adından sıkça söz ettiriyor. 
Belediye Başkanı Rasim Yüksel, şimdi de vatandaşlardan gelen taleplere kayıtsız kalmayarak Cumhuriyet Mahallesi’nde yer alan Abdülkadir Geylani Camii’ne ek namaz kılma alanı oluşturulması için kolları sıvadı.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, şunları kaydetti:
“Ergene Belediyesi olarak sadece bilinen belediyecilik faaliyetleri ile yetinmiyoruz. Bu rutinin dışına çıkarak halkımızın, vatandaşlarımızın hayatına dokunan her alanda onların yanlarında olmaya çaba gösteriyoruz. İlçemizdeki okullarımızdan gelen tadilat ve yenileme taleplerini yerine getirdiğimiz gibi ilçemizdeki sağlık ocakları ve camilerimizden gelen talepleri de dikkate alarak çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Cumhuriyet Mahallesi sakinleri de mahallelerindeki Abdülkadir Geylani Camii’ndeki namaz kılma alanının yetersiz olduğunu ifade ederek genişletilmesi taleplerini iletti. Biz de bu talebe kayıtsız kalamadık. Gerek malzeme desteği ile gerekse tüm imkanlarımızı seferber ederek halkımızın talebine yanıt verdik. Şimdi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede halkımızın hizmetinde olacak.” 
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca, belediye olarak daha önce de Abdülkadir Geylani Camii’ne üzeri kapalı cenaze namazı kılma alanı oluşturup çevre duvarlar ile bahçe aydınlatmalarını yaparak vatandaşların hizmetine sunduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Özge Ebecek