Çiftçilere 126 bin sebze fidesi dağıtıldı Çiftçilere 126 bin sebze fidesi dağıtıldı

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yönetici Buluşmaları kapsamında düzenlenen "Liderlik ve Yöneticilik" konferansı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Prof. Dr. Acar Baltaş tarafından sunumu yapılan "Liderlik ve Yöneticilik (Yönetimde Zihniyet Değişikliği) " başlıklı konferansa Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Tekirdağ geneli resmi ve özel okul/kurum müdürleri katıldı. 
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ın yaptığı program, Vali Yardımcısı Asalet Karabulut'un katılımcılara hitabı ile devam etti. İlgiyle dinlenilen konferans sonunda Prof. Dr. Acar Baltaş'a ve programa katkıları dolayısıyla İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın adına BİL Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sayın Elif Pehlevan'a Vali Yardımcısı Asalet Karabulut ve İl Millî Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından plaket ve çiçek takdimi edildi.

Kaynak: Özge Ebecek