A GRUBU’NDA ZİRVE KAPIŞMASI

A Grubu’nda beşinci hafta mücadelesinde 13 puanla zirvede yer alan Tekirdağ Gücüspor, aynı puanla 2. basamakta yer alan Aslan Yıldızspor’a konuk olacak. Müsabaka saat 18.00’de 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. 

Bir diğer mücadelede ise 9 puanla 3. basamakta bulunan Şarköyspor, 5 puanla 5. sırada yer alan Kumbağspor’u konuk edecek. Şarköy Sahası’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te start alacak. 

Grupta 8 puanla 4. basamakta yer alan Akçeşmespor ise -2 puanla 7. sırada bulunan Batı Marmaraspor konuk olacaktı. Batı Marmaraspor ligden çekildiği için müsabakayı Akçeşmespor hükmen kazanacak.

Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi Minikler Jimnastik Şenliğinde hünerlerini sergiledi

Grubun son maçında ise 3 puanla 6. sırada yer alan Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor ile -3 puanla 8. basamakta yer alan Müreftespor kozlarını Şarköy Sahası’nda paylaşacak. Müsabaka saat 15.45’te oynanacak.

Tekirdağ U13 Ligi A Grubu 6. Hafta Fikstürü  

Müreftespor - Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor
Aslan Yıldızspor - Tekirdağ Gücüspor
Şarköyspor - Kumbağspor
Batı Marmaraspor - Akçeşmespor

B GRUBU’NDA SÜLEYMANPAŞA - İDMAN YURDU ZİRVE İÇİN

B Grubu’nda ise 13 puanla lider olan Süleymanpaşa Namık Kemalspor 6. hafta mücadelesinde 12 puanla 3. basamakta yer alan Tekirdağ İdman Yurduspor’u ağırlayacak. Mücadele 13 Kasım Sahası’nda saat 16.30’da oynanacak.

B Grubu’nda 12 puanla 2. basamakta yer alan 100. Yılspor ise deplasmanda 4 puanla 6. sırada bulunan Atletik Yıldızspor ile karşılaşacak. Mücadele 13 Kasım Sahası’nda saat 15.00’te başlayacak. 

Bir başka Hayrabolu temsilcisi 10 puanlı 4. sıradaki Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise 3 puanla 7. basamakta yer alan Büyük Çınarlıspor’a konuk olacak. Müsabaka Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 15.30’da start alacak.

Grubun son maçında ise 4 puanla 5. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile puansız olarak 8. basamaktaki Çerkezmüsellim Spor Kulübü kozlarını Hayrabolu Sahası’nda saat 15.00’te paylaşacak.

Tekirdağ U13 Ligi B Grubu 6. Hafta Fikstürü  

Büyük Çınarlıspor - Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor
100. Yılspor - Atletik Yıldızspor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü - Marmaraereğlisi Belediyespor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor - Tekirdağ İdman Yurduspor

C GRUBU’NDA ESENTEPE HÜKMEN

C Grubu’nda ise 6. hafta maçında 12 puanla 2. sırada yer alan Çorlu Esentepespor ile 6 puanla 5. basamaktaki Muratlı Halk Eğitimispor ile General Basri Saran Stadı’nda karşılaşacaktı. Muratlı Halk Eğitimispor maça çıkmayınca Çorlu Esentepespor hükmen galip gelecek.

Bir diğer müsabakada 7 puanla 3. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü deplasmanda puansız olarak 9. sırada yer alan Yeşiltepespor ile karşılaşacak. Mücadele Ergene Sahası’nda 13.45’te başlayacak. 

Grupta 6 puanla 4. basamakta yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile 3 puanla 8. basamakta yer alan Sağlıkspor kozlarını Ergene Sahası’nda saat 12.00’de paylaşacak.

Grubun son maçında 4 puanla 6 sırada yer alan Çorlu İdman Ocağıspor ile aynı puanla 7. sırada yer alan Ergene Gençlikspor ile General Basri Saran Stadı’nda saat 14.45’te karşılaşacak.

Grupta 12 puanla lider olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U13 Ligi C Grubu 6. Hafta Fikstürü  

Çorlu İdman Ocağıspor - Ergene Gençlikspor
Sağlıkspor - Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Yeşiltepespor - Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 
Çorlu Esentepespor - Muratlı Halk Eğitimispor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü - BAY   

D GRUBU ALEV ALEV

D Grubu’nda ise 12 puanla lider Çerkezköy 1923 Gençlikspor, 9 puanla 5. sırada bulunan Ergene Velimeşespor ile kozlarını Ergene Sahası’nda saat 17.30’da paylaşacak. 

Grubun en iddialı ekiplerinden olan 12 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ise puansız olarak 8. sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda saat 13.00’te karşılaşacak.

Grubun bir başka iddialı ekibi 12 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu Fenerspor, General Basri Saran Stadı’nda 9 puanla 4. sırada yer alan Fevzipaşaspor ile kozlarını paylaşacak.

Grupta 6 puanla olarak 6. sırada yer alan Çataklıspor ise puansız olarak 9. sırada yer alan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda saat 15.00’te karşılaşacak.

Puansız olarak 7. basamakta yer alan Ergenegücü Ulaşspor haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U13 Ligi D Grubu 6. Hafta Fikstürü  

Ergene Velimeşespor - Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Çerkezgücüspor - Çorlu Gençlerbirliğispor
Çorlu Fenerspor - Fevzipaşaspor 
Çataklıspor - Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor
Ergenegücü Ulaşspor - BAY

E GRUBU’NDA İLK İKİ KARŞILAŞACAK

E Grubu mücadelesinde ise 13 puanlı lider Kapaklı Sitespor sahasında 11 puanla 2. sırada yer alan Kapaklı Kartalspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaşacak. Mücadele saat 16.00’da oynanacak.

Grupta 8 puanlı ekip olan 3. sıradaki Saray İstiklalspor, aynı puanla 4. sıradaki Büyük Yoncalıspor’u konuk edecek. Mücadele Saray Şehir Stadı’nda saat 19.00’da start alacak.

Bir diğer müsabakada 7 puanla 5. sırada yer alan Saray Belediyespor, deplasmanda 6 puanla 6. basamakta bulunan Kapaklıspor ile karşılaşacak. Müsabaka saat 12.30’da Kapaklı Stadı’nda oynanacak.

Grubun son maçında ise 1 puanla 7. basamakta bulunan Tekirdağ Marmaraspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Karaağaçspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda saat 14.15’te paylaşacak. 

Tekirdağ U13 Ligi E Grubu 6. Hafta Fikstürü  

Kapaklıspor - Saray Belediyespor
Kapaklı Sitespor - Kapaklı Kartalspor
Saray İstiklalspor - Büyük Yoncalıspor
Karaağaçspor - Tekirdağ Marmaraspor

Kaynak: İlkay Danacılar