Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan YÜCEER’e yeni görevinde başarılar dileyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte sizlere her zaman destek vermeye hazırız. İlimiz ve bölgemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Sayın Candan Yüceer; “İlimiz ve bölgemiz için hep beraber çalışacağız. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve aldığı başarılar ortada. Böyle başarılı bir odanın bölgemiz için çok önemli olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Ruhsatsız tabanca ele geçirildi Ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından gerçekleştirilen ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ın yanı sıra, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Kaya Kumyol, Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut, Elif Perçinoğlu, Tamer Sert, Ahmet Bayram, Umut Güngör ve Genel Sekreter İbrahim Karagöz de katılım sağladı.

Kaynak: Haber Merkezi