Çerkezköy Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için her yıl geleneksel olarak “Toplu Sünnet Şöleni” düzenliyor. 
Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı açıklamada, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün ihtiyaç sahibi aileler için her yıl yapmış olduğu toplu sünnet etkinliklerini, bu yıl da sürdürdüğünü söyledi. 

Çocuklar yaratıcılıklarını keşfedecek Çocuklar yaratıcılıklarını keşfedecek

Toplu sünnet kayıtlarının 27 Mayıs 2024 Pazartesi günü başladığını belirten Akay,  
60 ayını doldurmuş çocukları için kayıt yaptırabileceğini ifade etti.
 Akay, “Toplu sünnet işlemleri için kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Kızılpınar eski belediye binasında ve Çerkezköy Belediyesi başvuru masalarına müracaat ederek, sünnet olacak çocuklarımızın kayıtlarını yapabilecekler. Toplu sünnet kayıtları için müracaatların 14 Haziran Cuma gününe kadar sünnet olacak çocuğun kimlik fotokopisi ile yapılması gerekiyor” diye konuştu. 

STERİL ORTAMDA YAPILACAK

Başvuruların tamamlanması ve yapılacak incelemenin ardından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının doktor kontrolünde ve steril ortamda sünnetlerinin yapılacağını kaydeden Akay, “Sünnetlerimizin tamamlanmasının ardından sünnet olan yavrularımız için bir şenlik yapacağız. Tarihini daha sonra açıklayacağımız şenliğimizde sünnet olan yavrularımız ile bir araya gelerek, onların güzel bir gün geçirmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi