Yerel seçimlere yaklaşık 4 aylık bir süre kalmasıyla aday adayları da çalışmalarını hızlandırdı. Katıldıkları toplantılarda projelerini açıklayan aday adayları, toplum tarafından dikkatle takip ediliyor. CHP’den Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mehmet Sabri Yüce, her gittiği yerde büyük ilgiyle karşılanıyor. Ziyaret ettiği STK temsilcilerinden yaptığı küçük toplantılara kadar büyük ilgiyle dinlenen Yüce, yapacağı projeleri anlatırken vizyonel bir bakış açısını da ortaya koyuyor.
Son zamanlarda  “Süleymanpaşa’nın Mehmet Sabri Yüce’ye ihtiyacı var” söylemleri de oldukça dillendirilmeye başlandı. Genel Kurul sürecinde daha çok tarafsız kalmayı ve Süleymanpaşa için proje üretmeyi tercih eden Yüce, gittiği her ziyarette de büyük bir ilgi ile karşılanıyor. 
Mehmet Sabri Yüce,  yaptığı açıklamada, iyi bir Tekirdağ’da yaşamanın herkesin hakkı olduğunu söyledi. 
Bu kapsamda proje üreterek herkese anlatmaya çalıştığını vurgulayan Yüce, “Partimizin politikası çerçevesinde ürettiğimiz projeler ile Süleymanpaşa’yı kısa sürede adından söz ettirecek ve marka kentler arasına sokacak bir mücadele içindeyiz. Bunları yaparken de mutlaka kentte yaşayanların fikirlerini alarak ortak vizyon ile yola devam edeceğiz. Destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Alpay Var’dan Vali Soytürk’e ziyaret Alpay Var’dan Vali Soytürk’e ziyaret

trakyagazetesi-mehmet sabri yüce yoğun ilgi görüyor

Kaynak: Özge Ebecek