Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi ve Trakya Down Sendromlu ve Özel Gereksinimli Bireyler Derneği tarafından Tekirdağ’da yaşayan özel çocuklar için tekne turu düzenledi. 
Balıkçı barınağına gelen özel çocuklar ve aileleri, kooperatif üyelerinin teknelerine bindi. Daha sonra tekne turu yapan özel çocuklar ve aileleri denizde eğlenceli vakitler geçirdi. 

Özel gereksinimli çocuk annesi Saadet Erdem, ‘’5 yaşında SP hastası oğlum var, ilk tekneye bindiğimde oğlumun özel çocuk değil de, değerli biri olduğunu gördüm. Hala duygulanıyorum, çok güzeldi. Hocamıza, Zehra Hanım’a, bu turu düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. O kadar mutluydum ki sanki ayaklarım yerden kesildi, oğlumun o kadar değerli olduğunu öğrendim ki, böyle kişiler bizim değerimizi biliyormuş dedim’’ ifadelerini kullandı. 

“GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM”

Eğitim yatırımlarının son hali değerlendirildi Eğitim yatırımlarının son hali değerlendirildi

Trakya Down Sendromlu ve Özel Gereksinimli Bireyler Derneği Başkanı Zehra Metin Özen ise etkinliğin çok güzel geçtiğini belirterek,  “İnanılmaz güzel bir sinerji yaratıldı. Bir birliktelik sağlandı, içlerinden bir annemiz, özel gereksinimli çocuğu olan annemiz şunu söyledi. Kıyıdan hep denize bakar ve ortasında nasıl bir gün bulunabilirim derdi ve mutluluktan ağladı. Ben de gözyaşlarımı tutamadım. Çocuklar çok duyguluydular, çok mutlu hissettiler. Çok teşekkür ediyoruz bugünü gerçekleştirdikleri için’’ şeklinde konuştu. 

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu da “özel” çocuklarla birlikte mutlu bir güç geçirdiklerini aktararak,   ‘’Bugün bizim en mutlu günümüz oldu. Özel kardeşlerimizle, ailelerimizle beraber bizler de çok mutlu olduk. Onlara balık ekmek ikram ettik, teknelerle gezdirdik, Allah nasip ederse Su Ürünleri Kooperatif Başkanlığı olarak bundan sonra da onları yalnız bırakmayacağız. Emeği geçen tüm balıkçı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Su Ürünleri Kooperatifi olarak onların yanında olacağız inşallah’’ dedi. 
Tekne turunun ardından, özel çocuklara ve ailelerine balıkçı barınağında balık ekmek ikram edildi.

Kaynak: Haber Merkezi