Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 10 branşta düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kursiyerin katıldığı Bahar Dönemi Yetişkin Spor Kursları 29 Ekim Spor Kompleksi’nde düzenlenen program ile tamamlandı. Step, pilates, zumba, işaret dili, Latin dansları, Almanca, İngilizce, modern dans, karma dövüş ve halk dansları olmak üzere 10 branşta gerçekleştirilen kurslara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Memiş, yaklaşık 2 bin kursiyerin katıldığı Bahar Dönemi Yetişkin Kurslarının etkinlik ile sona erdiğini ve kurslara katılan kursiyerlere sertifikalarının verildiğini belirterek, “Kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimiz başta olmak üzere, kurs eğitmenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bir bahar dönemi yetişkin kurslarımızı daha başarı ile tamamlamış bulunuyoruz. Emeği geçen, katkısı bulunan herkese şükranlarımı sunuyor ve yeni kurslarda, aktivitelerde buluşmak üzere herkesi selamlıyorum” dedi.
Karma dövüş, step ve zumba kurslarının 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildiğini ifade eden Cengiz Memiş, “Pilates, modern dans, Latin dansları, halk dansları, işaret dili, İngilizce ve Almanca kurslarımızı ise Belediye Hizmet Binamızda verildi” diye konuştu.

Otomobilden ruhsatsız silah çıktı Otomobilden ruhsatsız silah çıktı

BAŞARILAR DİLİYORUM
Çerkezköy Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Vahap Akay’ın her zaman sporun ve sporcunun yanında bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğini aktaran Memiş “Bu vesile ile bir kez daha kurslarımızda görev alan uzman eğitmenlerimize teşekkür ediyor, kursiyerlerimize de katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 
Memiş’in konuşmasının ardından Bahar Dönemi Yetişkin Kurslarına devam eden kursiyerlerin hazırladıkları etkinlikler ve dans şovları ile etkinlik tamamlandı.

Kaynak: Haber Merkezi