Tekirdağlılara yağmur sürprizi Tekirdağlılara yağmur sürprizi

Deva Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, yaptığı açıklamada, 31 Mart seçimlerinin artık geride bırakıldığını anımsattı. 
Seçim sürecinde birçok adayın projelerini ve vaatlerini okuduklarını, yapmış oldukları lansmanları dinlediklerini belirten Varol, “Verilen vaatlerin neredeyse hepsi, bir önceki belediyenin mali tablosu alınmadan vatandaşlarımıza açıklandı. Öncelikle tüm vaatlerin sonuna kadar takipçisi olacağımızı hemşehrilerimizin bilmesini istiyorum” dedi. 

Varan, şu değerlendirmelerde bulundu:
“Seçim dönemi partimizin aldığı ittifak kararı neticesinde Büyükşehir ve Süleymanpaşa'da aday çıkarmadık. İttifak öncesi yapmış olduğumuz çalışmalarda, belediyelerimizin ciddi borçlar ile devredeceğini üç aşağı beş yukarı tahmin ederek yurtdışı ve yurtiçinde çağrıya çıkan HİBE projelerini takip ettik ve  belediyelerimizin mali tablolarını gördükçe ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Şimdi ateşten gömleği giyen tüm belediye başkanlarımıza çağrımızdır. Devraldığınız borçlar ve ülke ekonomisi ortada. Bizler şehrimiz için birlikte çalışma kültürü ve ortak akılla hareket etmek gereğine inanıyor ve yapmış olduğumuz tüm çalışmaları belediyelerimiz ile paylaşmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi