Tekirdağ’da minikler sahne aldı. İlk hafta maçlarının ardından U11 Miniminikler Şenliği 2. hafta müsabakaları ile devam edecek.

Erkenci buğdayda verim yüksek Erkenci buğdayda verim yüksek

A Grubu’nda Büyük Çınarlıspor, Kazanderespor, Malkara 14 Kasımspor, Tekirdağspor, 100. Yılspor, Tekirdağ Gücüspor, Süleymanpaşa Namık Kemalspor, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor yer alıyor.

A Grubu’nda ikinci hafta mücadelesinde 3 puanlı lider Tekirdağ Gücüspor, 1 puanla 5. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ile kozlarını Karadeniz 2 Nolu Saha’da paylaşacak. Mücadele saat 13.00’te oynanacak.
Bir diğer müsabakada 3 puanla 2. basamakta yer alan Büyük Çınarlıspor, 1 puanlı 4. sıradaki 100. Yılspor’u konuk edecek.Mücadele Karadeniz 2 Nolu Saha’da saat 11.30’da başlayacak.  
3 puanla 3. sırada yer alan Kazanderespor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Tekirdağspor ile Karadeniz 2 Nolu Saha’da kozlarını paylaşacak. Müsabaka saat 16.00’da oynayacak.
Grubun son maçında ise puansız olarak 6. sırada yer alan Malkara 14 Kasımspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor karşılaşacak. Mücadele saat 14.30’da Karadeniz 2 Nolu Saha’da start alacak.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği A Grubu 2. Hafta Fikstürü

Büyük Çınarlıspor - 100. Yılspor
Kazanderespor - Tekirdağspor 
Süleymanpaşa Namık Kemalspor -Tekirdağ Gücüspor 
Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor - Malkara 14 Kasımspor 

B Grubu’nda ise Akçeşmespor, Aslan Yıldızspor, Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor, Atletik Yıldızspor, Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor, Tekirdağ Gündoğduspor, Tekirdağ İdman Yurduspor bulunuyor

B Grubu’nda ikinci hafta mücadelesinde 3 puanlı lider Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor deplasmanda puansız olarak 5. sırada bulunan Akçeşmespor’a konuk olacak. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 16.00’da oynanacak.
Bir diğer 3 puanlı ekip olan 2. sıradaki Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Tekirdağ Gündoğduspor ile karşılaşacak. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 14.30’da başlayacak.
Bir diğer müsabakada 1 puanla 4. sırada yer alan Tekirdağ İdman Yurduspor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Atletik Yıldızspor kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 17.30’da paylaşacak.
Grupta 1 puanla 3. sırada yer alan Aslan Yıldızspor ikinci haftayı BAY geçecek.         

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği B Grubu 2. Hafta Fikstürü

Akçeşmespor - Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor
Atletik Yıldızspor - Tekirdağ İdman Yurduspor - 
Tekirdağ Gündoğduspor - Tekirdağ Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor
Aslan Yıldızspor - BAY

C Grubu’nda yer alan takımlar ise şunlar oldu: Çorlu Trakya Balkanspor, Çorluspor 1947, Çorlu İdman Ocağıspor, Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor, Çorlu Fenerspor, Çorlu Altınoranspor, Çorlu Esentepespor, Marmaraereğlisi Belediyespor.

C Grubu’nda iki haftada 3 puanlı lider Çorlu Esentepespor, puansız olarak 6. basamakta yer alan Çorlu Altınoranspor ile karşılaşacak. Müsabaka General Basri Saran Stadı’nda saat 10.00’da başlayacak.
Bir diğer 3 puanlı ekip olan 2. basamaktaki Çorlu İdman Ocağıspor, puansız olarak 8. sırada bulunan Marmaraereğlisi Belediyespor General Basri Saran Stadı’nda saat 13.00’te karşılaşacak. 
İlk hafta aldığı 3 puanla 3. sırada yer alan Çorlu Fenerspor, kendisi gibi 3 puana sahip Çorlu Trakya Balkanspor ile kozlarını General Basri Saran Stadı’nda saat 19.00’da paylaşacak. 
Grubun son maçında ise puansız olarak 5. sırada yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile puansız 7. basamaktaki Çorluspor 1947 karşılaşacak. Mücadele General Basri Saran Stadı’nda saat 11.30’da oynanacak.  
  
Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği C Grubu 2. Hafta Fikstürü

Çorlu Trakya Balkanspor - Çorlu Fenerspor
Çorluspor 1947 - Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Çorlu Altınoranspor - Çorlu Esentepespor
Marmaraereğlisi Belediyespor - Çorlu İdman Ocağıspor
 
D Grubu’nda yer alan takımlar Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü, Çorlu Yıldırım Spor Kulübü, Ergene Gençlerbirliğispor, Ergene Gençlikspor, Sağlıkspor, Yeşiltepespor, Aşağı Sevindiklispor, Muratlı Halk Eğitimispor oldu. 

D Grubu’nda ikinci hafta müsabakalarında 3 puanla zirvede olan Sağlıkspor ile 3 puanlı 2. sıradaki Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da saat 14.30’da karşılaşacak. 
Bir diğer 3 puanlı ekip olan Çorlu Yıldırım Spor Kulübü, puansız olarak 7. sırada yer alan Ergene Gençlikspor Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da karşılaşacak. Mücadele saat 17.30’da oynanacak. 
Grupta 3 puanlı bir başka ekip 4. sıradaki Muratlı Halk Eğitimispor, puansız olarak 5. sıradaki Ergene Gençlerbirliğispor ile kozlarını Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da saat 16.00’da paylaşacak.
Grubun son maçında ise puansız olarak 6. sıradaki Yeşiltepespor ile 8. sıradaki Aşağı Sevindiklispor karşılaşacak. Mücadele saat 13.00’te Sağlık Mahallesi 2 Nolu Saha’da başlayacak. 

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği D Grubu 2. Hafta Fikstürü
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü - Sağlıkspor
Çorlu Yıldırım Spor Kulübü - Ergene Gençlikspor
Aşağı Sevindiklispor - Yeşiltepespor
Muratlı Halk Eğitimispor - Ergene Gençlerbirliğispor

E Grubu’nda bulunan takımlar şu şekilde oldu: Çataklıspor, Taşkıranlar Samsungücüspor, Çerkezgücüspor, Karaağaçspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Kapaklı Sitespor, Fevzipaşaspor, Kapaklıspor. 

E Grubu’nda ikinci hafta mücadelelerinde 3 puanlı lider Çerkezgücüspor, puansız olarak 7. sırada bulunan Kapaklıspor ile karşılaşacak. Mücadele Kapaklı Sahası’nda 14.15’te start alacak.
3 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise puansız olarak 5. basamakta yer alan Çataklıspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’te paylaşacak.
3 puanlı bir diğer ekip olan Kapaklı Sitespor, puansız olarak 6. sırada bulunan Fevzipaşaspor ile karşılaşacak. Müsabaka Kapaklı Sahası’nda saat 17.30’da oynanacak.  
Grubun son maçında ise 3 puanlı 4. sıradaki Karaağaçspor, puansız olarak 8. basamakta bulunan Taşkıranlar Samsungücüspor kozlarını saat 19.00’da Kapaklı Sahası’nda paylaşacak.   

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği E Grubu 2. Hafta Fikstürü

Çataklıspor - Çerkezköy 1923 Gençlikspor 
Taşkıranlar Samsungücüspor - Karaağaçspor 
Fevzipaşaspor - Kapaklı Sitespor
Kapaklıspor - Çerkezgücüspor

Son grup olan F Grubu’nda ise Büyük Yoncalıspor, Sarayspor 1953, Küçük Yoncalıspor, Saray İstiklalspor, Saray Belediyespor, Tekirdağ Marmaraspor bulunuyor.

F Grubu’nda ikinci haftada 3 puanlı lider Büyük Yoncalıspor, puansız olarak 4. sırada yer alan Saray Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadele 18 Mayıs Cumartesi günü Saray Şehir Stadı’nda saat 15.00’te oynanacak.
Grupta 3 puanla 2. sırada yer alan Saray İstiklalspor, puansız olarak 6. basamakta yer alan Tekirdağ Marmaraspor ile kozlarını 18 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30’da Saray Şehir Stadı’nda paylaşacak.
Grubun son maçında ise puansız olarak 3. basamakta yer alan Sarayspor 1953 ile Küçük Yoncalıspor karşı karşıya gelecek. Müsabaka 18 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’de Saray Şehir Stadı’nda oynanacak.

Tekirdağ U11 Miniminikler Şenliği F Grubu 2. Hafta Fikstürü

Büyük Yoncalıspor - Saray Belediyespor
Saray İstiklalspor - Tekirdağ Marmaraspor
 Sarayspor 1953 - Küçük Yoncalıspor

Kaynak: İlkay Danacılar