Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 58’incisi  düzenlenen “Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali”nin son şeklinin verilmesi için İcra Komitesi Toplantısı düzenlendi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın da katıldığı Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Süleymanpaşa Kaymakam V. Gökhan Gürbüzerol, Tekirdağ İl Emniyet Müdür V. Cüneyt Aydın, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku ve ilgili kurum müdürleri ile dernek ve oda temsilcileri katıldı.
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda, kurumların görev ve sorumlulukları, alınacak tedbirler ve organizasyon ile ilgili diğer tüm konular görüşüldü.
58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali taslak programının da sunumunun yapıldığı toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, şu ifadeleri kullandı: “Bu yıl 58.’sini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivalimizin heyecanı hepimizi sardı. Siz değerli hemşehrilerimiz ve şehrimizi ziyaret edecek misafirlerimize çok güzel bir festival yaşatmak için çabalıyoruz. Festival programımız neredeyse netleşti. Kısa bir süre içinde programı detaylı olarak duyuracağız. Türkiye’de de ses getirecek bir program hazırladık. 4 gün sürecek 58. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivalimizin her gününe ayrı bir konsept hazırladık. 1. gün Rumeli Balkan Günü, 2. gün Üç Kemaller Günü, 3. gün Macar Günü ve 4. gün ise Ortak Paydamız İyilik Günü olacak. Konserler, film gösterileri, söyleşiler, yarışmalar, konferanslar, gösteriler… Kısacası unutulmaz bir festival olacak.” 

Öte yandan 13-16 Haziran’da düzenlenecek festivalde Şevval Sam, Hande Yener, Rubato, Oğuzhan Koç, Eypio ve Köfn konserleri düzenlenecek. 

Rafet El Roman “Karpuz Şenliği”nde coşturacak Rafet El Roman “Karpuz Şenliği”nde coşturacak

Ayrıca Müfit Can Saçıntı ve Ahmet Selçuk İlkan söyleşisi gerçekleştirilecek.

Kaynak: Özge Ebecek