A GRUBU’NDA ZİRVE TEKİRDAĞ GENÇLİK GÜCÜ’NÜN

A Grubu’nda 6. hafta mücadelesinde 13 puanla zirvede yer alan Tekirdağ Gücüspor, aynı puanla 2. basamakta yer alan Aslan Yıldızspor’a konuk oldu.13 Kasım Sahası’nda oynanan müsabakayı Tekirdağ Gençlik Gücüspor 5-0 kazanarak 16 puana yükseldi ve zirvede yer aldı. Aslan Yıldızspor ise 13 puanla 2. sırada kaldı.

Bir diğer mücadelede ise 9 puanla 3. basamakta bulunan Şarköyspor, 5 puanla 5. sırada yer alan Kumbağspor’u konuk etti. Şarköy Sahası’nda oynanan maçı konuk ekip Kumbağspor 4-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Kumbağspor 8 puanla 5. basamakta yer alırken, Şarköyspor 9 puanda kaldı ve 4. sıraya geriledi. 

Grupta 8 puanla 4. basamakta yer alan Akçeşmespor ise -2 puanla 7. sırada bulunan Batı Marmaraspor konuk olacaktı. Batı Marmaraspor ligden çekildiği için müsabakayı Akçeşmespor hükmen kazandı ve 11 puanla 3. sıraya yükseldi. Batı Marmaraspor ise -5 puanla son sırada (8) yer aldı.

Grubun son maçında ise 3 puanla 6. sırada yer alan Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor ile -3 puanla 7. basamakta yer alan Müreftespor kozlarını Şarköy Sahası’nda paylaştı. Müsabakayı Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor 9-0 kazanarak gollü bir galibiyet aldı ve 6 puanla 6. sırada yer aldı. Müreftespor ise -3 puanla 7. sırada kaldı.  

Tekirdağ U13 Ligi A Grubu 6. Hafta Sonuçları  

Müreftespor 0-9 Şarköy Yıldız Gençlik ve Spor
Aslan Yıldızspor 0-5 Tekirdağ Gücüspor
Şarköyspor 0-4 Kumbağspor
Batı Marmaraspor 0-3 Akçeşmespor

B GRUBU’NDA ZİRVE KARIŞTI

B Grubu’nda ise 13 puanla lider olan Süleymanpaşa Namık Kemalspor 6. hafta mücadelesinde 12 puanla 3. basamakta yer alan Tekirdağ İdman Yurduspor’u ağırladı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan ve çekişmeli geçen maçı Tekirdağ İdman Yurduspor 2-1 kazanarak 15 puana ulaştı ve 2. sıraya yükseldi. Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise haftaya lider girmesine rağmen bu sonuçla 13 puanla 4. sıraya geriledi.

B Grubu’nda 12 puanla 2. basamakta yer alan 100. Yılspor ise deplasmanda 4 puanla 6. sırada bulunan Atletik Yıldızspor ile karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadeleyi 100. Yılspor 7-0 galip tamamlayarak 15 puanla zirveye yükseldi. Atletik Yıldızspor 4 puanla 6. sırada kaldı. 

Bir başka Hayrabolu temsilcisi 10 puanlı 4. sıradaki Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ise 3 puanla 7. basamakta yer alan Büyük Çınarlıspor’a konuk oldu. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan yağmur gibi golün olduğu müsabakayı Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 14-0 kazanarak gövde gösterisi yaptı. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 13 puanla 3. basamağa yükselirken, Büyük Çınarlıspor 3 puanla 7. sırada kaldı.

Grubun son maçında ise 4 puanla 5. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile -3 puanla 8. basamaktaki Çerkezmüsellim Spor Kulübü kozlarını Hayrabolu Sahası’nda paylaştı. Marmaraereğlisi Belediyespor maçı 4-0 kazanarak 7 puanla 5. basamakta yer aldı. Çerkezmüsellim Spor Kulübü -3 puanla 8. sırada kaldı.

Tekirdağ U13 Ligi B Grubu 6. Hafta Sonuçları  

Büyük Çınarlıspor 0-14 Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor
100. Yılspor 7-0 Atletik Yıldızspor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü 0-4 Marmaraereğlisi Belediyespor
Süleymanpaşa Namık Kemalspor 1-2 Tekirdağ İdman Yurduspor

Derecelerine yenilerini eklemek istiyor Derecelerine yenilerini eklemek istiyor

C GRUBU’NDA ESENTEPE HÜKMEN

C Grubu’nda ise 6. hafta maçında 12 puanla 2. sırada yer alan Çorlu Esentepespor ile 6 puanla 5. basamaktaki Muratlı Halk Eğitimispor ile General Basri Saran Stadı’nda karşılaşacaktı. Muratlı Halk Eğitimispor maça çıkmayınca Çorlu Esentepespor hükmen 3-0 galip geldi ve 16 puanla zirvede yer aldı. Muratlı Halk Eğitimispor ise 3 puanla 8. sıraya geriledi.

Bir diğer müsabakada 7 puanla 3. sırada yer alan Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü deplasmanda puansız olarak 9. sırada yer alan Yeşiltepespor ile karşılaştı. Ergene Sahası’nda oynanan mücadeleyi Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 2-0 kazanarak 10 puanla 3. basamakta yer aldı. Yeşiltepespor ise puansız olarak 9. sırada yer aldı.

Grupta 6 puanla 4. basamakta yer alan Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor ile 3 puanla 8. basamakta yer alan Sağlıkspor kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor rakibine şans tanımadı ve maçı 4-0 galip tamamladı. Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 9 puanla 4. sırada yer alırken, Sağlıkspor 3 puanla 7. basamakta yer aldı. 

Grubun son maçında 4 puanla 6 sırada yer alan Çorlu İdman Ocağıspor ile aynı puanla 7. sırada yer alan Ergene Gençlikspor ile General Basri Saran Stadı’nda karşılaştı. Çorlu İdman Ocağıspor mücadeleyi 5-1 galip tamamladı.

Grupta 12 puanla lider giren Çorlu Belediye Futbol Kulübü 6. haftayı BAY geçti ve 2. sıraya geriledi.

Tekirdağ U13 Ligi C Grubu 6. Hafta Sonuçları  

Çorlu İdman Ocağıspor 5-1 Ergene Gençlikspor
Sağlıkspor 0-4 Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor
Yeşiltepespor 0-2 Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 
Çorlu Esentepespor 3-0 Muratlı Halk Eğitimispor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü - BAY   

D GRUBU ÇERKEZGÜCÜ’NDEN TAM 17 GOL

D Grubu’nda ise 12 puanla lider olan Çerkezköy 1923 Gençlikspor, 9 puanla 5. sırada bulunan Ergene Velimeşespor ile kozlarını Ergene Sahası’nda paylaştı. Mücadeleyi Çerkezköy 1923 Gençlikspor 1-0 kazanarak 15 puanla liderliğini korudu. Ergene Velimeşespor ise 9 puanla 5. sırada kaldı. 

Grubun en iddialı ekiplerinden olan 12 puanla 2. basamakta yer alan Çerkezgücüspor ise puansız olarak 8. sırada yer alan Çorlu Gençlerbirliğispor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda karşılaştı. Çerkezgücüspor rakibini adeta bozguna uğrattı ve 17-0 galip geldi. Çerkezgücüspor 15 puanla 2. sırada yer alırken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.    

Grubun bir başka iddialı ekibi 12 puanla 3. basamakta yer alan Çorlu Fenerspor, General Basri Saran Stadı’nda 9 puanla 4. sırada yer alan Fevzipaşaspor ile kozlarını paylaştı. Çorlu Fenerspor müsabakayı 2-0 kazanarak 15 puana ulaştı ve 3. sırada yer aldı. Fevzipaşaspor 9 puanla 4. sırada kaldı.                    

Grupta 6 puanla olarak 6. sırada yer alan Çataklıspor ise puansız olarak 9. sırada yer alan Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor ile Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda karşılaştı. Çataklıspor maçı 2-1 kazanarak 9 puanla 6. sırada yer aldı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor puansız olarak 9. sırada yer aldı.    

Puansız olarak 7. basamakta yer alan Ergenegücü Ulaşspor haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U13 Ligi D Grubu 6. Hafta Sonuçları  

Ergene Velimeşespor 0-1 Çerkezköy 1923 Gençlikspor
Çerkezgücüspor 17-0 Çorlu Gençlerbirliğispor
Çorlu Fenerspor 2-0 Fevzipaşaspor 
Çataklıspor 2-1 Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor
Ergenegücü Ulaşspor - BAY

E GRUBU’NDA LİDER KAPAKLI SİTE

E Grubu 6. hafta mücadelesinde ise 13 puanlı lider Kapaklı Sitespor sahasında 11 puanla 2. sırada yer alan Kapaklı Kartalspor ile kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Mücadeleyi Kapaklı Sitespor 2-0 kazanarak 16 puanla liderliğini sürdürdü. Kapaklı Kartalspor ise 11 puanla 3. sıraya geriledi.

Grupta bir diğer maçta 8 puanlı ekip olan 3. sıradaki Saray İstiklalspor, aynı puanla 4. sıradaki Büyük Yoncalıspor’u konuk etti. Saray Şehir Stadı’nda oynanan müsabakayı Saray İstiklalspor 1-0 galip tamamladı ve 11 puanla 2. basamağa yükseldi. Büyük Yoncalıspor ise 8 puanla 5. sıraya geriledi.

Bir diğer müsabakada 7 puanla 5. sırada yer alan Saray Belediyespor, deplasmanda 6 puanla 6. basamakta bulunan Kapaklıspor ile karşılaştı. Kapaklı Stadı’nda oynanan mücadeleyi Kapaklıspor 3-1 kazanarak 9 puana ulaştı ve 4. sıraya yükseldi. Saray Belediyespor ise 7 puanla 6. basamağa geriledi.

Grubun son maçında ise 1 puanla 7. basamakta bulunan Tekirdağ Marmaraspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Karaağaçspor kozlarını Kapaklı Sahası’nda paylaştı. Tekirdağ Marmaraspor maçı 2-0 kazanmayı başardı ve 4 puanla 7. sırada yer aldı. Karaağaçspor ise puansız olarak 8. sırada kaldı.

Tekirdağ U13 Ligi E Grubu 6. Hafta Sonuçları  

Kapaklıspor 3-1 Saray Belediyespor
Kapaklı Sitespor 2-0 Kapaklı Kartalspor
Saray İstiklalspor 1-0 Büyük Yoncalıspor
Karaağaçspor 0-2 Tekirdağ Marmaraspor

Kaynak: İlkay Danacılar