Afetlerde yapılması gerekenleri anlattılar Afetlerde yapılması gerekenleri anlattılar

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sorunların kısa sürede çözümü ve devlet yatırımlarının ilçeye gelmesi için bakanlık ve müdürlükler nezdinde gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Çetin, önceki gün Edirne’de bulunan Devlet Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, Bölge Müdürü Faruk Yücegök ile bir araya geldi.
Ziyaretle ilgili konuşan Çetin, şunları kaydetti:
“Kapaklı ve bölgemizde yaşadığımız su sıkıntısının çözümü, içme suyunun kalitesinin iyileştirilmesi için girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bu girişimlerimizden biri olan, uzun yıllardır takibini yaptığımız Devlet Su İşleri tarafından Saray ilçesine yapılan Ayvacık Gölet İsale Hattı ve Arıtma Tesisinden çok yakında ilçemize su verilmeye başlanacağının müjdesini aldık. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” 
DERELERİN ISLAHI DA GÖRÜŞÜLDÜ
Ziyarette ayrıca Kapaklı ilçe sınırlarında bulunan derelerin ıslah ve taşkın koruma çalışmalarının görüşüldüğünü belirten Çetin, “Derelerimizin ıslah edilmesi, taşkın koruma çalışmalarının uygulanması konusu da görüştük. İlçemize olan ilgilerinden ve nazik misafirperverliğinden dolayı DSİ 11. Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Yücegök’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi